کد خبر: 3648627
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶

بانوی کهگیلویه‌ای موفق به ترجمه و چاپ کتاب «دوئل» شد

گروه فرهنگی: فرشته افسری، دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه شیراز در تازه‌ترین اثر خود موفق به چاپ و ترجمه کتاب دوئل اثر نویسنده شهیر آنتوان چخوف شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، فرشته افسری نخبه هم استانی علاوه بر تحصیل در رشته دندانپزشکی دانشگاه شیراز با تلاش وصف ناپذیز و مجاهدت علمی موفق به ترجمه و چاپ سومین کتابش شد.
وی پیش از این کتاب‌های «دشت و زندگی من» از دیگر آثار چخوف را ترجمه و راهی بازار نشر کرده است.
یادآور می‌شود، کتاب‌های فوق با همراهی انتشارات آسو چاپ و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است، همچنین خانم فرشته افسر دو کتاب دیگر به نام شازده کوچولو اثر سنت اگزوپری و و مردی به نامِ اُوُه اثر فردریک بَکمَن در دست ترجمه دارند که بزودی با همکاری انتشارات آسو چاپ و نشر خواهند شد و در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهند گرفت.
ابراهیم اسدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۸
0
0
امیدوارم به همین شکل ادامه بدید با ارزوی موفقیت برای رسیدن به همه خواسته ها و آرزوهاتون .. درود برشما
captcha