کد خبر: 3649811
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶

«اسناد و تصاوير محرم» در یزد به نمایش گذاشته شد

گروه اجتماعی: سرپرست مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان یزد از نمایش 22 سند از «اسناد و تصاوير محرم» در تالار اندیشه این مرکز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، داود پاک طینت، سرپرست مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان یزد از برپایی نمایشگاه اسناد و تصاویر محرم در قالب 22 سند خبر داد.
سرپرست مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان یزد، اسناد نمایشگاه را شامل تصاویری از مراسم عزاداري محرم در مسجد ملااسماعيل يزد در سال 1370 ق، برپايي مراسم روز عاشورا در شهرستان تفت به تاريخ 1330 شمسي، اعلام وزارت ماليه، در خصوص اعلام ايام تعطيل تاسوعا و عاشورا سال 1312 ش، دستور حكومت يزد به نائب‌الحكومة پشتكوه، مبني‌بر برقرار كردن نظم در آن حوزه در ايام تاسوعا، عاشورا و نامة درخواست نيرو از امنية منطقه سال 1309ش، دستور مستوفی‌الممالک برای مراقبت و جلوگیری از بی‌نظمی در مراسم روز عاشورا در آبان 1296ش، دستور تعقيب بخشدار اردكان به دليل جلوگيري نكردن از برگزاري مراسم عزاداري ايام محرم، دانست.
وی گفت: این نمایشگاه در تالار اندیشه مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان یزد واقع در محله فهادان، برپا شده و تا 18 مهرماه ادامه دارد و بازدید همه روزه از ساعت 8 تا 19 برای علاقمندان آزاد است.
منبع: روابط عمومي مرکز اسناد و كتابخانه ملي استان يزد
captcha