کد خبر: 3651461
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۳

خدمت به مردم را اولین وظیفه خود می‌دانیم

کانون خبرنگاران نبأ: فرمانده نیروی انتظامی املش با بیان اینکه خدمت به مردم را اولین وظیفه خود می‌دانیم، گفت: تمام همت و تلاش مجموعه مدیران و کارکنان نیروی انتظامی شهرستان با استفاده از مشارکت علما و روحانیون و مسئولان در تأمین امنیت و پیشگیری از وقوع جرائم در منطقه است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به‌مناسبت هفته نیروی انتظامی، سرهنگ پاسدار وکیل صادقی، فرمانده انتظامی شهرستان املش به همراه مدیران، معاونان و پرسنل با فرماندار املش دیدار کردند.
یونس محمودی، فرماندار شهرستان املش در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس به‌ویژه شهیدان نیروی انتظامی، اظهار کرد: نیروی انتظامی آبروی نظام است و ایشان سنگردارانی هستند که هنوز هم سنگربانی از امنیت و آرامش نظام وظیفه اصلی آنهاست.
وی با اشاره به اینکه نیروهای انتظامی وظیفه بسیار خطیری بر عهده دارند، افزود: امیدوارم با علم و سعه صدر و رعایت سیاست رأفت اسلامی بتوانید از عهده این آزمایش الهی سربلند بیرون بیایید.
فرماندار املش بیان کرد: هفته ناجا بهترین فرصت جهت اطلاع‌رسانی و ارائه گزارش خدمات به مردم و همچنین تجلیل از نیروهای خدوم نیروی انتظامی است.
در ابتدای جلسه سرهنگ پاسدار وکیل صادقی، فرمانده نیروی انتظامی املش نیز ضمن قدردانی از همکاری و مشارکت فرمانداری و سایر ادارات دولتی با نیروی انتظامی، گفت: تمام همت و تلاش مجموعه مدیران و کارکنان نیروی انتظامی شهرستان با استفاده از مشارکت علما و روحانیون و مسئولان در تأمین امنیت و پیشگیری از وقوع جرائم در منطقه است.
وی اظهار کرد: انجام وظیفه در کسوت پلیس افتخاری است که نصیب کارکنان نیروی انتظامی شده و خدمت به مردم را اولین وظیفه خود می‌دانیم.
الیاس عبداله‌پور
captcha