کد خبر: 3651626
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳
مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری:

استقبال از نمایشگاه «نسل‌کشی مذهبی در میانمار» خیره‌کننده بود

گره هنر: مسعود شجاعی‌طباطبایی گفت: با توجه به این‌که زمان کمی از اعلام فراخوان نمایشگاه «نسل‌کشی مذهبی در میانمار» می‌گذرد، استقبال از این رویداد، فرای انتظار بود.

مسعود شجاعی طباطبایی، مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) درباره نمایشگاه پوستر «نسل‌کشی مذهبی در میانمار» اظهار کرد: در نمایشگاهی که روز گذشته 18 مهرماه اقتتاحیه آن برگزار شد تمام افرادی که در آن فعالیت می‌کنند به نوعی مسئولند و عنوان خاصی را برای افراد در نظر نگرفته‌ایم. من نیز به عنوان یکی از بانیان این رویداد ارزشی در آن فعالیت دارم. منظور از این گفته هم این است، اقداماتی که در آن اهداف انسان دوستانه دنبال می‌شود، به هیچ وجه در گرو عنوان‌ها، مقام‌ها نیست و هر فردی می‌تواند با کاری که در این حوزه انجام می‌دهد ایفاگر نقش باشد.

وی افزود: مسلمانان مظلوم میانمار در یک بی‌خبری شدید به سر می‌برند و به نوعی دنیا آنها را فراموش کرده است، به ویژه دولت‌هایی که دائما شعار حمایت از حقوق بشر را سر می‌دهند، نسبت به آنچه که در میانمار رخ می‌دهد بی تفاوتند. این‌گونه اتفاقات نیز به هیچ وجه عجیب نیست، چون این قدرت‌ها در مقابل کشتار مردم یمن هم از خود عکس‌العملی نشان ندادند.

این هنرمند حوزه تجسمی ادامه داد: نکته جالب‌تر این‌که رئیس جمهور این کشور (آنگ سان سوچی) که جایزه صلح نوبل را هم دریافت کرده! در مقابل این کشتار دهشتبار سکوت مرگباری را پیش گرفته، حتی تاسف‌آورتر این است که به نوعی از کشتار رخ داده به بهانه حفظ امنیت داخلی، حمایت نیز کرده است!

وی در پاسخ به این سوال که در این نمایشگاه چه کارهایی به نمایش در آمده است؟ گفت: کارهایی که در این رویداد هنری شرکت داده شده اند در ظاهر تنها به هنر گرافیک مختص می‌شود، اما چون این روزها گرافیگ، هنری میان رشته‌ای شده به نوعی بخش‌های دیگر را هم در بر می‌گیرد. برای مثال هنر عکاسی و کاریکاتور در آثار به نمایش درآمده جایگاهی ویژه و خاص دارد.

شجاعی طباطبایی استقبال از این نمایشگاه را خیره کننده توصیف کرد و گفت: با توجه به این‌که فراخوان این جشنواره مدت کمی است که اعلام شده، استقبال از آن خیلی خوب بود. این توجه نیز تنها به داخل کشور خلاصه نشده، بلکه هنرمندان آزاده سایر کشورها نیز از این رویداد هنری استقبال خیره کننده‌ای انجام دادند. در همین راستا قرار است کتابی به زبان فارسی و لاتین از آثار رسیده به زودی چاپ شود که در آن از 100 اثر از 100 هنرمند داخلی و خارجی استفاده خواهد شد.

مسئول برگزاری نمایشگاه «نسل‌کشی مذهبی در میانمار» در انتها تاکید کرد: در این نمایشگاه نیز 82 اثر به نمایش در آمده، اما همان‌گونه که گفتم زمانی ما از برگزاری چنین اقداماتی خوشحال خواهیم شد که نتایج داخلی و خارجی آن را ببینیم، اتفاقی که با تلاش‌های حوزه هنری مطمئناً رخ خواهد داد.
captcha