کد خبر: 3652002
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۱

همراهی با کودکان، زمینه‌ساز حرکت آنان در مسیری درست است

گروه اجتماعی: مدیر‌کل کانون استان گیلان گفت: همراهی با کودکان، زمینه‌ساز حرکت در مسیری درست و بستر‌ساز بیداری کودک درون است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اسفندیار ضیایی، مدیر‌کل کانون استان گیلان دیروز در مراسم گشایش نمایشگاه‌ دستاورد‌های کودکان در کانون رشت با اشاره به جایگاه والای کودک و نوجوان پرداخت و ضمن تبریک این ایام به کودکان ایران اسلامی اظهار‌کرد: همراهی با کودکان، زمینه‌ساز حرکت در مسیری درست و بستر‌ساز بیداری کودک درون است.

وی هم‌چنین دوران کودکی را  دورانی شیرین و لذت‌بخش توصیف‌کرد و با اشاره به والدین که هم ‌لذت کودکی خود را تجربه ‌کرده و در سایه تربیت کودکان، این شیرینی را دوچندان ساخته‌اند، گفت: این لذت برای مربیان و معلمان همیشگی است و امیدوارم با تلاش برای کودکان، در این لذت‌ همیشگی شریک‌شویم.

ضیایی برگزاری ویژه‌برنامه‌های هفته‌ ملی کودک را گامی در جهت دفاع از حقوق کودکان عنوان ‌کرد و با ابراز خرسندی از مطالبه‌گری کودکان امروز گفت: تلاش فرزندان ایران اسلامی در دفاع از حقوق خود و دیگر افراد جامعه نوید بخش روز‌های روشن  و مایه‌ی امیدواری است.

مدیر‌کل کانون استان گیلان به نقش رسانه‌ها در آشنایی افزون‌تر جامعه با حقوق کودک اشاره کرد و ضمن یادآور شدن اثر‌بخشی تدوین حقوق شهروندی از سوی دولت تصریح‌کرد: به یقین این امر بیش از گذشته به احقاق حقوق کودکان کمک می کند

ارایه‌ی گزارشی از روند برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های هفته ملی کودک، بخش پایانی سخنان اسفندیار ضیائی بود و وی در همین زمینه از همراهی تمامی دستگاه‌های دست‌اندرکار برگزاری ویژه‌برنامه‌های هفته دولت قدردانی ‌کرد.

 

 

captcha