کد خبر: 3652363
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲

اجرای 6 هزار جلسه پرسش و پاسخ ویژه محرم در بروجرد

گروه اجتماعی: با حضور مبلّغان بانو و آقا در شهرستان بروجرد، بیش‌از شش هزار جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ ویژه محرم در این شهرستان انجام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام صادق جعفرپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد جمعه، 21 مهرماه در تشریح برنامه‌های تبلیغات اسلامی بروجرد در ایام محرم، گفت: با حضور بیش‌از 300 مبلّغ بانو و آقا در 10 روز از ایام محرم و انجام سخنرانی و پاسخگویی به مسائل شرعی در این ایام، بیش‌از شش هزار جلسه بیان معارف اهل‌بیت(ع) در این شهرستان، انجام شد.
وی افزود: شبکه تبلیغ، مبلغین اعزامی، مبلغات و همه تریبون به دست‌ها، باید خود را به سلاح علم و ایمان مجهز کنند تا بتوانند در جامعه، تأثیرگذار باشند.
حجت‌الاسلام جعفرپور اضافه کرد: همه مساجد و حسینیه‌های شهرستان، بخش عمده‌ای از هیئات مذهبی و سقاخانه‌های خانگی بروجرد، در ایام محرم و صفر، میزبان سخنرانان و مبلّغین و مبلّغات بودند.
اجرای 4 هزار روز نفر تبلیغ و فعالیت مذهبی و فرهنگی در بروجرد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد همچنین از اجرای چهار هزار روز نفر تبلیغ توسط شبکه تبلیغ به‌مناسبت دهه اول محرم در این شهرستان خبر داد و گفت: در ماه محرم سال‌جاری چهارهزار روز نفر فعالیت مذهبی و تبلیغی توسط بیش‌از 300 مبلّغ و مبلّغه دینی بومی وغیربومی در این شهرستان انجام شد.
وی ادامه داد: روحانیون اعزامی در مراسم عزاداری به تببین اهمیت و فلسفه قیام عاشورا، بیان احکام و معارف اسلامی، شهادت و مبارزه با استکبار و ظلم‌ستیزی و پاسخگویی به شبهات را برای مردم تبیین نمودند.
جعفرپور ایجاد بصیرت و تبیین مسئله محرم که از توصیه‌های رهبر معظم انقلاب است را یکی از وظایف روحانیون اعزامی در دهه اول محرم برشمرد و تصریح کرد: برپایی ایستگاه‌های صلواتی، گردهمائی سرپرستان هیئات مذهبی و مداحان اهل‌بیت(ع)، تجلیل از پیرغلامان، همایش طلایه‌داران تبلیغ، سرکشی از هیئات مذهبی، برگزاری گفتمان‌های دینی، نصب بنر و پارچه نوشته سیاه در معابر شهری، مساجد، حسینیه‌ها و تکایا از دیگر برنامه‌های انجام شده در ماه محرم امسال در این شهرستان بود.
انجام 3 هزار روز تبلیغ ویژه محرم در بروجرد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد همچنین از انجام سه هزار روز تبلیغ ویژه دهه اول محرم در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: در دهه نخست محرم امسال 300 مبلّغ و مبلّغه در مناطق مختلف شهرستان بروجرد به تبیین فلسفه عاشورا و اهداف قیام سیدالشهداء(ع) پرداختند.
وی افزود: این تعداد مبلغ شامل روحانیون اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، اصفهان، کرمان، طرح هجرت کوتاه‌مدت قم، اوقاف و امور خیریه، مبلّغان و مبلّغین بومی بودند که در هیئات مذهبی مساجد و تکایای شهر و روستا در دهه نخست محرم به ترویج احکام نورانی اسلام پرداختند.
حجت‌الاسلام جعفرپور، اقامه نماز جماعت، بیان احکام و مسائل شرعی، بازگویی واقعه تاریخی عاشورا، برپایی گفتمان‌های دینی را از فعالیت‌های روحانیون در این دهه برشمرد.
captcha