کد خبر: 3656575
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶

جشنواره «آوای نور سوره‌های سرخ» برگزار می‌شود

گروه مسابقات: دارالقرآن سازمان بسیج مستضعفین با همکاری شبکه قرآن و معارف سیما جشنواره آوای نور سور‌ه‌های سرخ را در دو بخش هم‌خوانی و خوانندگی (تک‌خوانی) برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دارالقرآن سازمان بسیج مستضعفین کشور با همکاری شبکه قرآن و معارف سیما در راستای گرامیداشت یاد و نام شهدای قرآنی اقدام به برگزاری جشنواره آوای نور سوره‌های سرخ در بستر فضای مجازی نموده است.

بر همین اساس این جشنواره ویژه گروه‌های هم‌خوانی و خوانندگان کشور بوده و افراد فعال در این حوزه می‌توانند آثار خود را با محوریت ایثار، مقاومت و شهادت را حداکثر تا پایان آبان‌ماه به دبیرخانه جشنواره به نشانی basijGhoran@ ارسال نمایند.

این جشنواره با هدف تهیه و تولید محتوای قرآنی و هنری در فضای مجازی با رویکرد اقتصاد مقاومتی، انتشار آواها و نواهای قرآنی، آئینی و ارزشی در بین اقشار جامعه، تقویت و ترغیب گروه‌های هم‌خوانی و خوانندگان به تولید آثار فاخر ارزشی با مضامین ایثار و و مقاومت و شهادت و نیز الگوسازی و احیای یاد و نام شهدا به ویژه شهدای قرآنی در بین جوامع هنری، طراحی شده است.

جشنواره آوای نور سوره‌های سرخ صرفاً ویژه آقایان است و خواننده‌ها و گروه‌های همخوانی باید آثار خود را با محوریت موضوع مشخص شده ارسال نمایند. قطعات ارسالی نیز باید به صورت فایل mp3 و با کیفیت مورد قبول باشد. همچنین مدت زمان قطعات نیز باید 3:30 تا 5:30 باشد.

این جشنواره محدودیت سنی و محدودیت تعداد ارسال آثار ندارد. همچنین افراد و گروه‌ها می‌توانند آثار خود را در قالب موسیقایی، ‌بدون موسیقی و آکاپلا (آوایی) ارسال نمایند. 

بر اساس گزارش ایکنا در هر بخش این جشنواره (هم‌خوانی و خوانندگی) سه اثر به عنوان آثار برگزیده معرفی می‌شوند. 

همچنین زمان داوری آثار تا 20 آذرماه به پایان خواهد رسید و از برگزیدگان برای حضور جهت تجلیل و اجرا در پنجمین همایش سوره‌های سرخ دعوت خواهد شد. پنجمین همایش سوره‌های سرخ 9 دی‌ماه برگزار می‌شود. 

captcha