کد خبر: 3656970
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۸

ارائه آموزش روخوانی قرآن به بانوان کم‌سواد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دارالقرآن شمیم معرفت به برپایی دوره آموزش قرآن به کم سوادان اقدام کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دارالقرآن شمیم معرفت در شهرستان اصفهان، به منظور ترویج فرهنگ انس با قرآن‌کریم در میان عموم مردم به برپایی کلاس‌های آموزشی روخوانی و روان‌خوانی قرآن‌کریم ویژه بانوان کم‌سواد در مکان مؤسسه اقدام کرده است.

این کلاس در روزهای شنبه از ساعت 9:30 تا 10:30 با حضور بانوان برپا  همچنین کلاس‌های نهضت سوادآموزی در روزهای شنبه از ساعت 8:30 تا 9:30 صبح و دوشنبه از ساعت 9:30 تا 10:30 برگزار می‌شود.

همچنین، این مرکز کلاس تجوید قرآن‌ کریم را برای بانوان در روزهای چهارشنبه از ساعت 9:30 تا 10:30 برگزار می‌کند. علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به نشانی اصفهان، بلوار کشاورز، حد فاصل میدان ارتش و سه راه سیمین، خیابان علامه جعفری، نبش کوچه شماره یک مراجعه کنند.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۸/۰۶ - ۱۴:۵۳
0
0
ارائه از این دست اقدامات بیشتر صورت گیرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۸/۰۶ - ۱۴:۵۴
0
0
برپایی کلاس‌های آموزشی به ارتقاء فهم قرآن آموزان منجرب می‌شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۸/۰۶ - ۱۴:۵۶
0
0
برگزاری کلاس‌های آموزشی برای یادگیری علاقمندان به قرآن خیلی موثر است
captcha