کد خبر: 3658122
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۸
جعفری:

بیمه‌شدگان بیمه رایگان فقط به مراکز دولتی مراجعه کنند

گروه اجتماعی: مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: بر اساس قانون از ابتدای آبان‌ماه جاری افرادی که دفترچه بیمه رایگان دارند، باید خدمات مورد نیاز خود را از مراکز دولتی دریافت کنند.

 به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، محمد جعفری، مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان دیروز یکشنبه، 7 آبان گفت: سوم آبان ماه سالروز تأسیس بیمه خدمات درمانی است که با هدف اجرای قانون بیمه همگانی مصوب سال 73 مجلس راه‌اندازی شد و توانست، تعداد بیمه‌شدگان را از 6 میلیون نفر به 40 میلیون نفر در سطح کشور برساند، تأسیس این سازمان برای پوشش همگانی خدمات سلامت یک تصمیم استراتژیک و صحیح بوده و این آمار و ارقام نشانگر موفقیت کشور در حوزه سلامت است.
وی افزود: قبل از سال 73، 180 هزار نفر بیمه شده در استان کرمان داشتیم، اما در سال جاری این آمار به بیش از یک میلیون و 800 هزار نفر رسیده که افزایش 10 برابری بیمه‌شدگان را نشان می‌دهد بر اساس قانون از ابتدای آبان ماه جاری افرادی که دفترچه بیمه رایگان دارند، باید خدمات مورد نیاز خود را از مراکز دولتی دریافت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان بیان کرد: از آنجایی که طی ماه‌های گذشته زیرساخت لازم فراهم نبود، اجرای این بند قانونی به آبان ماه 96 رسید و به استناد دستورالعمل ابلاغی مقرر شد، افرادی که ساکن شهرها هستند و دفترچه بیمه سلامت همگانی رایگان دارند، خدمات را فقط از مراکز تشخیصی‌درمانی دولتی دریافت کنند که حدود 200 هزار نفر از یک میلیون و 800 هزار نفر بیمه شده استان کرمان به مراکز دولتی محدود می‌شوند.
جعفری تصریح کرد: صندوق بیمه ایرانیان را داریم که افراد با پرداخت 20 هزار تومان هزینه به مراکز خصوصی و دولتی مراجعه داشته باشند، اما بیمه‌شدگان بیمه سلامت همگانی فقط باید به مراکز دولتی مراجعه کنند، جابه‌جایی در صندوق‌های بیمه سلامت آزاد است و هر فردی که مایل باشد، دفتر بیمه سلامت همگانی خود را به ایرانیان تغییر دهد، این کار بلامانع است و باید ماهانه 20 هزار تومان پرداخت کرده و از خدمات در تمام مراکز خصوصی و دولتی استفاده کند.
وی با بیان اینکه بیمه سلامت مستحکم‌تر از همیشه در حال خدمات‌رسانی به بیمه‌شدگان است، اظهارکرد: آمار سال گذشته نشان می‌دهد که مراجعه بیمه‌شدگان بیمه همگانی رایگان به بخش خصوصی فقط 12 درصد بوده است و 88 درصد به بخش دولتی مراجعه می‌کردند، همچنین برداشتن بار مالی از دوش بیمه شده از رسالت‌های بیمه سلامت است.
جعفری تأکید کرد: هر تصمیمی این سازمان بگیرد که موجب ایجاد بار مالی برای بیمار شود با مأموریت سازمان مغایر است، بنابراین خیال مردم راحت باشد که تصمیم‌های سازمان مغایر با رسالت آن نیست و تعهدات ما باقی است، 77 نقطه ارتباطی در سراسر استان کرمان برای صدور و تعویض بیمه سلامت همگانی وجود دارد که بیمه‌شدگان می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند.
منبع: روابط عمومی بیمه سلامت استان کرمان
captcha