
به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «الحکمة»؛ این نمایشگاه شامل عکس، پوسترها و کلیپ ویدئویی از فعالیتها و فداکاریهای اعضای کمیته ارشاد و بسیج دفاع از عراق و مقدسات آن وابسته به آستان مقدس علوی است.
در همین راستا، گروهی از علما و اساتید حوزه علمیه نجف اشرف از این نمایشگاه که در مسیر پیادهروی زائران در جاده «یا حسین(ع)» برپا شده است، بازدید کردند.
«شیخ عادل السودانی»، رئیس کمیته ارشاد و بسیج دفاع از مقدسات عراق ضمن همراهی اساتید و فضلای حوزه علمیه نجف در این بازدید، توضیحاتی را در ارتباط با مأموریتهای این کمیته در ارائه کمکهای لوجستیکی مستمر به نیروهای امنیتی و بسیج مردمی ارائه داد.
وی با بیان این که از زمان صدور فتوای جهاد کفایی آیتالله العظمی سیستانی، مرجع عالیقدر شیعیان عراق تاکنون 52 مبلغ از مجاهدان کمیته دفاع از مقدسات به فیض شهادت نائل گشتهاند، توضیح داد: تاکنون بیش 300 تن از اعضای این کمیته نیز در دفاع از وطن و مقدسات آن مجروح و برخی از آنها برای مداوا به خارج از کشور اعزام شدهاند.
علما و اساتید حوزه نیز در بازدید از نمایشگاه از فداکاریهای مبلغان حوزه در کمیته ارشاد و کمکهای لوجستیک و معنوی این کمیته به نیروهای امنیتی و نیروهای بسیج مردمی قدردانی کردند/.