کد خبر: 3660486
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۴

نقش اشتغال در کاهش آسیب‌های اجتماعی

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش سطح اشتغال موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، عبدالرضا عزیزی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در دومین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال که با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در محل سالن اجتماعات فرمانداری شیروان برگزار شد با حمایت از افزایش تولیدات و صادرات و کاهش واردات گفت: هر چقدر سطح اشتغال بالا برود سطح آسیب‌های اجتماعی نیز پایین می‌آید.
وی با اشاره به گزیده‌ای از سخنان مقام معظم رهبری، افزود: کسانی که دچار آسیب می‌شوند فرزندان ما هستند. ام‌الفساد و منشأ بسیاری از فسادها بیکاری است.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: باید یک رابطه منطقی بین کارگر، کارآفرین و بانک‌ها ایجاد شود؛ با سودهای 41 درصدی برخی بانک‌ها نمی‌توان انتظار ایجاد اشتغال داشت.
حمید قربانی جم، مدیرکل صداوسیمای خراسان شمالی نیز در این جلسه ارتقای سطح کیفی تولیدات، حضور دوربین‌های صداوسیما در سطح استان و معرفی چهره‌های مکتوم استان را از اهداف جدید این مرکز برشمرد و گفت: صدا و سیما حنجره نظام و متعلق به این نظام است.
وی از رایزنی و پیگیری برگزاری جشنواره تولیدات استان‌های کشور در استان خراسان شمالی در سال 1397 و همچنین مسابقه فیلم و عکس در قالب جشنواره‌های بزرگ در جهت معرفی ظرفیت‌های استان و شهرستان شیروان در آینده نزدیک خبرداد و اظهار کرد: شهرستان شیروان باید در قاب تلویزیون ملی دیده شود.
قربانی جم توسعه و گسترش برنامه‌‌های شبکه استانی خراسان شمالی به‌‌صورت 24 ساعته با راه‌اندازی 22 دفتر خبرگزاری صداوسیما در 22 شهر در جهت آموزش مهارت‌ها و کارآفرینی، پوشش زنده مناسبت‌ها، معرفی جاذبه‌های گردشگری، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، هنرمندان، رصد و پایش مسائل و مطالبات مردم و معرفی کارآفرینان برتر در سطح استان خراسان شمالی را از دیگر برنامه‌های در دست اقدام این مرکز برشمرد.
امین‌رضا مرآتی، فرماندار شهرستان شیروان نیز با اشاره به اینکه اشتغال و تولید یک بخش عمده‌ای از شعار سال است، افزود: مسئله اشتغال و توسعه مهم‌ترین مسئله کشور و از جمله دغدغه‌های مقام معظم رهبری، همه ما، مردم و مجلس شورای اسلامی است و از مشارکت، حضور و باور مردم در حوزه تولید ثروت نباید غافل شویم.
وی ریشه آسیب‌های اجتماعی و فقر را در بحث بیکاری و عدم اشتغال دانست و اظهار کرد: ما الان نیاز به یک تغییر و دگرگونی جدی در بحث اشتغال داریم و یک حرکت بزرگ اجتماعی برای آن لازم است.
مرآتی با بیان اینکه در گسترش فرهنگ کسب و کار باید تلاش و عاشقانه کار کنیم، گفت: حلقه مفقوده ما در توسعه شهرستان شیروان توسعه اشتغال است و این شهرستان مؤلفه‌هایش برای جهش ایجاد اشتغال و توسعه مهیاست و برای این منظور اگر اقتصاد روستاها تقویت شود اقتصاد شهر نیز تقویت خواهد شد.
حسینعلی ظفری
captcha