کد خبر: 3661068
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۱

فلسفه وجودی حکومت دینی برقراری عدالت و خدمت‌رسانی به مردم است

کانون خبرنگاران نبأ: روحانی مستقر بخش منج در افتتاحیه دبستان روستای دهنو بارز گفت: فلسفه وجودی حکومت دینی برقراری عدالت و خدمت‌رسانی به مردم است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین هدایت فرامرزی، روحانی مستقر بخش منج گفت: مفهوم گسترده خدمت‌رسانی را در متون دینی می‌توان در مفاهیمی از قبیل تلاش در برآوردن نیازهای مؤمنان و یاری رساندن به گرفتاران جست‌وجو کرد.
وی افزود: فلسفه وجودی حکومت دینی برقراری عدالت و خدمت‌رسانی به مردم است واگذاری و پذیرش مسئولیت‌ها نیز در همین راستا است، خدمت‌رسانی در اسلام را می‌توان در ساخت‌های مختلفی مورد بحث قرار داد و پیامبر اکرم(ص) فرمود «خدمت به خلق از بزرگ‌ترین عبادت‌ها است».
یادآور می‌شود، مراسم افتتاحیه دبستان شهید فهمیده روستای بارز، 16 آبان‌ماه با حضور دانش‌آموزان و مردم منطقه برگزار شد.

captcha