کد خبر: 3662332
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵

توجه به علم و دانش راه برون رفت از مشکلات است

گروه اجتماعی: نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که توجه به علم و دانش راه برون رفت از مشکلات است، اظهار کرد: علم و دانشی موثر است که پشت آن انگیزه و اعتقاد باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، مسعود پزشکیان، نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، عصر روز گذشته در آیین افتتاح پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در تبریز، با بیان این‌که توجه به علم و دانش راه برون رفت از مشکلات است، اظهار کرد: علم و دانشی موثر است که پشت آن انگیزه و اعتقاد باشد، در یک حدیث به این موضوع تأکید شده که انسان، هدف از آفرینش هستی است و انسان نیز با علم معنا پیدا می‌کند، البته منظور، علمی است که بدان عمل شود و ثمره داشته باشد. 
وی، با تأکید بر این‌که به منظور برون رفت از مشکلات باید به فناوران، خلاقان و نوآوران بهاء دهیم، گفت: امروز پز دستیابی به انرژی هسته‌ای را در دنیا می دهیم؛ این در حالیست که با کمک جوانان این مرز و بوم به علم انرژی هسته‌ای دست یافته‌ایم. معتقدم باید باور کنیم که می‌توانیم و در این مسیر به جای توجه به شعار، به علم و فناوری تکیه کنیم.  
پزشکیان، خاطرنشان کرد: مشکل این است که ندانسته حرف زده و راه را اشتباه رفته‌ایم، اگر راه درست بود، موفق می‌شدیم.  
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یک بار گفتم نمی‌دانم گفتند «مگر نائب رئیس مجلس نیستی» در پاسخ‌شان گفتم من می‌دانم که نمی‌دانم. بنده فوق تخصص جراحی قلب هستم ولی هیچگاه برای بخش داخلی قلب نسخه نمی‌نویسم؛ اما عده‌ای به کار کارشناسی اعتقاد نداشته و برای همه چیز نسخه می‌نویسند.   

captcha