کد خبر: 3662570
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۶

مدافعان حرم بر حمایت از ولی فقیه تاکید داشتند

گروه اجتماعی: مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: همه شهدای مدافع حرم در وصیت‌نامه‌های خود از ولایت فقیه صحبت به میان آوردند و بر حمایت از ولی فقیه تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران حجت‌الاسلام ابراهیم‌حیدری جناسمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران امروز 21 آبان ماه در  همایش رهروان زینبی استان مازندران با ندای «لبیک یا زینب(س)» که در آستان مقدس امامزاده عباس(ع) ساری برگزار شد، گفت: حضرت زینب(س) کربلا را بقا و استمرار داد.
وی افزود: اگر حضرت زینب(س) نبود واقعه کربلا فراموش می‌شد و امروز استمرار واقعه کربلا و آگاهی از مظلومیت امام حسین(ع) را مدیون این شخصیت هستیم.
حیدری تصریح کرد: شهدای مدافع حرم مانند سربازان امام حسین(ع) در حال مقابله به گروه‌های تکفیری هستند و در مقابل داعشی‌های بی‌دین در لشکر دشمنان اسللام و در جرگه یزیدیان هستند.
وی افزود: شهید حججی شهرت خاصی در قبل از شهادت نداشت، اما با شهادتش، همه دیدید که چه تعداد در مراسم تشییع ایشان شرکت کردند.
حیدری اظهار کرد: استکبار جهانی از محبوبیت شهید حججی واهمه دارد اما این را هم خوب بداند در دامان انقلاب شهید حججی‌ها پرورش یافته‌اند.
وی با بیان اینکه شهید حججی محبوب دل‌های مسلمانان شد، افزود:  و ما به داشتن چنین جوانی افتخار می‌کنیم.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران عنوان کرد: همه شهدای مدافع حرم در وصیت‌نامه‌های خود از ولایت فقیه صحبت به میان آوردند و بر حمایت از ولی فقیه تاکید کردند.

captcha