کد خبر: 3662646
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴
یوسفوند مطرح کرد:

قرآن؛ اوج هنرمندی خداوند/ استفاده از ظرفیت هنر برای انتقال مفاهیم دینی

گروه فرهنگی: معاون پرورشی آموزش و پرورش لرستان استفاده از ظرفیت هنر برای انتقال مفاهیم دینی را یک ضرورت دانست و گفت: برگزاری مسابقه هنری شعر عاشورایی در این سطح، تاکنون در آموزش و پرورش لرستان بی‌سابقه بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محسن یوسفوند، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان در مراسم اختتامیه اولین دوره مسابقه بزرگ «شعر شاعران عاشورایی» که عصر یک‌شنبه، 21 آبان ویژه دانش‌آموزان دختر و فرهنگیان آموزش و پرورش لرستان در محل تالار شهید آوینی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان برگزار شد، نگاه دین به هنر را یک نگاه والا و دست اولی دانست و با تاکید بر جایگاه والای هنر ادبیات دینی، گفت: نگاه سیره و سنت ما به هنر یک نگاه ویژه است.
وی افزود: ائمه معصوم ما وقتی می‌خواستند احکام الهی یا یک حکم انسانی و دینی را به جامعه انتقال دهند از ظرفیت هنر برای انتقال آموزه‌های نهایت بهره‌برداری را داشتند.
یوسفوند، داستان تاریخی وضو گرفتن امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در مقابل پیرمردی که در وضو گرفتن اشتباه می‌کرد را یک نمونه هنری نمایشی برای انتقال مفاهیم دینی در قالب هنر دانست و گفت: پیامبر اکرم(ص) در انتقال آموزه‌های دینی از قالب‌های متنوع هنری مانند تمثیل و تشبیه استفاده می‌کردند، کمااینکه قالب و نوع سخن امام علی(ع) در کتاب نهج‌البلاغه دارای جنبه‌های هنری است.
معاون فرهنگی و پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان افزود: وقتی بشر از آوردن یک جمله مانند جملات قرآن، عاجز است، این امر اعجازی در قرآن‌کریم نشان‌دهنده اوج هنرمندی خداوند متعال است.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت برای انتقال آموزه‌های دینی و آموزشی در آموزش و پرورش، ادامه داد: گاهی یک سرود  می‌تواند به اندازه یک خطابه معنوی بر روی مخاطبان تاثیر داشته باشد.
یادآور می‌شود، در این مراسم از ۱۴ اثر برگزیده اولین دوره مسابقه شعر عاشورایی استان لرستان تجلیل به‌عمل آمد.
captcha