کد خبر: 3662928
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۰
عابد اسماعیل‌زاده:

خانه‌های قرآنی به مفاهیم قرآن بیش از پیش بپردازند

کانون خبرنگاران نبأ: کارشناس امور قرآنی تبلیغات اسلامی رباط کریم، در بازدید از خانه قرآن حضرت رقیه(س) بیان کرد: خانه‌های قرآنی به مفاهیم قرآن بیش از پیش بپردازند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا نبأ، عابد اسماعیل‌زاده، کارشناس امور قرآنی تبلیغات اسلامی رباط کریم در بازدید از خانه قرآن حضرت رقیه(س) وابسته به این اداره همراه با رئیس اداره و رابط اتحادیه مؤسسات و خانه های قرآنی، ابراز داشت: بازدید از خانه‌های قرآنی و مؤسسات موجب دلگرمی مدیران آن و همین طور مخاطبان قرآنی آنان خواهد شد.
وی افزود: سعی بر این شده تا به صورت دوره‌ای با هیئتی متشکل از رئیس اداره، کارشناس امور قرآنی و نماینده اتحادیه از مراکز قرآنی شهرستان بازدید و از مراحل آموزش و فعالیت آنان از نزدیک مطلع و آشنا شویم.
وی با اشاره به این‌که خانه‌های قرآنی به مفاهیم قرآن بیش از پیش بپردازند، عنوان کرد: خانه قرآن حضرت رقیه(س) با مدیریت فاطمه چوبداری واقع در رباط کریم الارد شهرک پرندک، یکی از مراکز قرآنی موفق در ترویج فرهنگ قرآنی است.

captcha