کد خبر: 3663286
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۸
معاون هماهنگ کننده سپاه صاحب‌الامر(عج) خبر داد:

ارسال کمک دارویی و غذایی سپاه قزوین به مناطق زلزله زده

گروه اجتماعی: معاون هماهنگ‌کننده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین از ارسال کمک دارویی و غذایی سپاه قزوین به مناطق زلزله‌زده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، سرهنگ ابوالفضل طاهرخانی معاون هماهنگ‌کننده سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین ضمن تسلیت به مناسبت در گذشت تعدادی از هم‌وطنانمان در حادثه زلزله در غرب کشور، اظهار کرد: پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به کمک‌رسانی به‌موقع و به‌هنگام دستگاه‌ها و نهاد‌ها به هم‌وطنان زلزله‌زده در غرب کشور سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین و بسیج در همان دقایق اول آمادگی خود را برای کمک همه جانبه اعلام کرد.
وی ادامه داد: طی تماس‌های حاصل شده با مسئولین کردستان اطلاعات مربوط به اقلام مورد نیاز برای کمک به مردم زلزله‌زده دریافت شد و در همان ابتدا ۳ کامیون اقلام ضروی حاوی آب معدنی، پتو و مواد غذایی برای این عزیزان ارسال شد.
معاون هماهنگ‌کننده سپاه صاحب‌الامر (عج) افزود: باتوجه به شرایط به وجود آمده برای مردم عزیز زلزله‌زده و نیاز جدی به کالا‌های اساسی تعداد قابل توجهی نان در حال پخت می‌باشد که تا عصر به مناطق زلزله‌زده اعزام خواهد شد.
وی با بیان اینکه نیرو‌های انسانی ما در سپاه و اقشار بسیج نیز اعلام آمادگی کرده‌اند تا در صورت نیاز به منطقه اعزام شوند افزود: ۵۰۰ نفر از دانشجویان بسیجی ما نیز در قالب اردو‌های جهادی اعلام امادگی کرده‌اند که به‌زودی برای کمک به هم‌وطنان آسیب‌دیده به مناطق زلزله‌زده اعزام خواهند شد.
وی در پایان گفت: در صورت اعلام نیاز جامعه پزشکی و معاونت بهداشت و اقشار متخصص ما در سپاه صاحب‌الامر (عج) آمادگی لازم جهت اعزام به منطقه را دارند.
captcha