کد خبر: 3663663
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۶
حسینی:

خدمات‌رسانی ضابطه‌مند نیست/ تعلل مسئولان نبود تلفات کاهش می‌یافت

گروه سلامت: نماینده سابق مردم سرپل ذهاب و قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی با اشاره تعلل مسئولان در ساعات نخست زلزله غرب کشور گفت: اگر این تعلل وجود نداشت تلفات زلزله به مراتب پایین‌تر بود.

فتح الله حسینی، نماینده سابق قصر شیرین و سر پل ذهاب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به زلزله 7.3 ریشتری یکشنبه شب اظهار کرد: در 48 ساعت اولیه حجم آوار چنان زیاد بود که موجب کند شدن روند کمک رسانی شده بود این مسئله نارضایتی را در بین مردم به وجود آورد، تا الحمدالله با پای کار آمدن مسئولان و نیروهای امدادی مانند سپاه پاسداران، ارتش، هلال احمر و اورژانس کشور تا حدود زیادی به روند امداد رسانی سرعت بخشیده شد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر مشکل اصلی ما در این سه شهرستان مسئله آب، روشنایی و وسایل گرمایشی است. در حال حاضر بخشی از روشنایی شهر سر پل هنوز مشکل دارد ضمن اینکه قصر شیرین نیز با مشکل آب مواجه است.

حسینی ادامه داد: شب‌ها در این منطقه به حدی سرد می‌شود که حتی 2 پتو کفایت گرمای یک فرد را نمی‌کند. مردم هم یا خانه‌ای برایشان نمانده یا اینکه هنوز خانه برایشان امن نیست تا از سرما به آنجا پناه ببرند به همین دلیل هنوز به چادر و پتو نیاز است.

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با تقدیر از مجموعه نیروهای امدادی اظهار کرد: نیروهای مردمی در این مدت سنگ تمام گذاشتند البته باید از صدا و سیما انتقاد کنم چرا که تنها به سراغ مسئولانی می‌رود که گاها گفته‌های آنها صحیح نیست صدا و سیما باید در بین مردم حاضر شود، آنچه واقعیت است در بین مردم جریان دارد؛ مردم می‌دانند که خدمات رسانی ضابطه مند نیست، سپاه و ارتش که امروز میدان را به دست گرفته‌اند باید هر چه زودتر به این خدمات ضابطه ببخشند.

وی در ادامه با اشاره به پیام مقام معظم‌ رهبری به زلزله زدگان عنوان کرد: مسئولان در 24 ساعت اول اندکی تعلل داشتند اما با پیام رهبری به خدمات رسانی سرعت بخشیده شد، اگر خدمت رسانی در همان 24 ساعت نخست سرعت داشت، تلفات بسیار پایین بود زمانی که بحرانی به وجود می‌آید مردم آن قدر نیازمند که مسئولین نمی‌توانند عمق فاجعه را درک کنند.

حسینی با اشاره به آسیب‌دیدگی 400 روستا و سه شهرستان، در رابطه با کار پاکسازی محیط و بازسازی آن اظهار کرد: بعضی از روستاها 30 درصد به بالا تخریب شده و برخی نیز 100 درصد، خسارت خیلی زیاد است که حتما نیاز به کار کارشناسی دارد تا بتوان به امر پاکسازی محیطی پرداخت.

وی ضمن تقدیر از ریاست جمهوری برای حضور در مناطق زلزله زده اظهار کرد: این مسئله روحیه مردم را بسیار بهتر کرده است اما ما باید از وزیر کشور انتقاد کنیم چرا که او می‌توانست بیشتر در کنار مردم بماند. اما بنا به دلایلی وزیر کشور این کار را انجام نداد.

حسینی با بیان اینکه من به عنوان یک مسئول ممکن است کوتاهی کرده باشم گفت: امیدوارم مردم مرا را بخشیده و به سهم خود از تمامی همشهریانم عذر خواهی می‌کنم.

نماینده مردم قصر شیرین و سرپل ذهاب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضعیف بودن ساختار مسکن مهر نیز عنوان کرد: من نامه‌ای  خطاب به سازمان بازرسی کل کشور نوشته‌ام و خواستار مجازات عاملان اصلی و پیمان کارانی که به مردم خیانت کرده‌اند شدم.

وی در پایان ضمن تقدیر از مردم شریف ایران برای حضور در مناطق زلزله زده و همدردی با مردم این شهرستان‌ها ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر کار امداد رسانی به مردم تمام شود.

captcha