کد خبر: 3663928
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۹
حجت‌الاسلام ملائکی خبر داد:

برگزاری 100 گفتمان دینی در مساجد تالش

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی تالش از برگزاری 100 گفتمان دینی در مساجد این شهرستان در طول ماه محرم و صفر خبر داد.

حجت‌الاسلام حسن ملائکی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی تالش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از برگزاری 100 گفتمان دینی در مساجد این شهرستان در طول ماه محرم و صفر خبر داد.

وی افزود: فرهنگ اسلامی باید در جامعه به‌ویژه در بین نسل جوان نهادینه شود لذا برگزاری گفتمان دینی در مساجد و مدارس یکی از راه‌های ترویج فرهنگ اسلامی در نسل جوان است.

وی به نقش محوری و کلیدی مساجد در احیای اندیشه‌های دینی اشاره کرد و گفت: مساجد به‌عنوان یکی از کانون های اجتماع مسلمانان می تواند نقش سازنده ای در جذب دینی و معرفت مردم و جوانان عهده دار باشد.

حجت‌الاسلام ملائکی با تاکید به نقش مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی یادآور شد: مساجد، پایگاه‌ حضور مردم در صحنه‌های انقلاب اسلامی و جنگ به شمار می‌رفتند و طراحی و برنامه‌ریزی فعالیت‌های انقلابی در مساجد صورت می‌گرفت و تمام پیروزی‌های ما در صحنه‌های انقلاب با موضوع مساجد بوده است.

وی با بیان اینکه دشمنان جمهوری اسلامی ایران مخالف تقویت مساجد و حضور جوانان در آن هستند، افزود: جوانانی که در مساجد تربیت می‌شوند از هیچ قدرتی جز خداوند نمی‌ترسند و همواره در رکاب ولایت هستند، نمونه بارز این موضوع شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای حرم هستند که باعث وحشت سران کشورهای غربی از جوانان مسجدی شده است.

این مسئول فرهنگی با اشاره به نقش اجتماعی مسجد در جامعه و محلات اظهار کرد: طبق تحقیقات انجام شده محلاتی که مساجد پررونقی دارند در مقایسه با محلاتی که مساجد کم رونقی دارند از معضلات اجتماعی کمتری برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه اگر کسی با مسجد پیوند خورد حتما سعادتمند و رستگار خواهد شد، متذکر شد: مسجد مکانی برای تربیت انسان است و مسجد جایی است که تربیت انسان در آنجا شکل می گیرد.

 

captcha