کد خبر: 3664287
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰

کمک به آسیب‌دیدگان زلزله‌زده پاسداری از ارزش‌های دینی است

گروه سیاسی: امام جمعه سنندج با تأکید بر صیانت و پاسداری از ارزش‌های اسلامی و پیروی از شریعت ناب محمدی افزود: کمک به آسیب‌دیدگان زلزله به نوعی پاسداری از ارزش‌های دینی و قدم گذاشتن در راه شریعت اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، ماموستا عبدالرحمن خدایی، امام جمعه سنندج امروز، 26 آبان‌ماه در آیین عبادی و سیاسی نماز جمعه سنندج با اشاره به وقوع زلزله در هفته گذشته در استان کرمانشاه و از دست دادن تعدادی از هموطنانمان در این استان اظهار کرد: خداوند به خانواده‌های بازماندگان این زلزله صبر جمیل عنایت کند.

وی با تأکید بر صیانت و پاسداری از ارزش‌های اسلامی و پیروی از شریعت ناب محمدی افزود: کمک به آسیب دیدگان این زلزله خود به نوعی پاسداری از ارزش های دینی و قدم گذاشتن در راه شریعت اسلامی است.

امام جمعه سنندج با تسلیت به مردم آسیب دیده کرمانشاه بیان کرد: مردم کردستان با کمک های خود به مردم زلزله زده کرمانشاه نوع دوستی و انسانیت خود را به بهترین شکل نشان دادند.

وی تأکید کرد: با وجود هوای سرد و نبود امکانات آسیب دیدگاه زلزله باید کمک های مردمی همچنان ادامه داشته باشد تا زمانی که بتوان برای آن‌ها سرپناهی آماده کنند.

ماموستا خدایی در بخش دیگری از سخنانش به آثار و برکات وقف اموال اشاره کرد و افزود: وقف یکی از حقیقت‌های قرآنی دین اسلام است.

وی بیان کرد: افراد غنی و توانمند با وقف کردن اموال خود می توانند در کارهای خیری مانند ساخت بیمارستان، مدرسه، مسجد، و کمک به دانش‌آموزان بی بضاعت مشارکت داشته و از اجر معنوی آن در پیشگاه الهی برخوردار شوند.

امام جمعه سنندج در پایان یادآور شد: از گذشته‌های دور تا به امروز  فرهنگ وقف در جامعه اسلامی وجود داشته و این مهم باید بین  مسلمان باقی بماند.

captcha