کد خبر: 3665738
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۱

کتاب با جریان‌سازی فرهنگی جامعه را به سمت توسعه هدایت می کند

گروه اجتماعی: مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با بیان اینکه کتاب باید در سبد کالاهای اساسی خانوار قرار گیرد، گفت: کتاب می‌تواند با جریان‌سازی فرهنگی جامعه را به سمت توسعه حرکت دهد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، علی پورحسن، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان، امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی در سالن اجتماعات کانون فکری گیلان، گفت: دین اسلام برای مطالعه و کتابخوانی و کسب علم ارزش خاصی قائل شده است.

وی با بیان اینکه فرهنگ کتاب و مطالعه باید در خانواده‌ها نهادینه شود،افزود: باید فرهنگ جامعه به جایی برسد که کتاب را در سبد کالاهای ضروری خود جای داده و آن را حفظ کنند.

پورحسن اضافه کرد: کتاب می‌تواند با جریان‌سازی فرهنگی جامعه را به سمت توسعه حرکت دهد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان  با اشاره به اینکه کتاب خواندن در بین کودکان باید مورد اهتمام قرار گیرد یادآور شد: مطالعه يكی از عوامل موثر برای شكوفايی استعدادها است.

وی با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه در کشور اظهار کرد:باید فرهنگ کتابخوانی در جامعه ترویج داده شود.

یادآور می شود، 289 اثر به مسابقه کتاب و کتابخوانی کودکان و نوجوانان گیلان ارسال شد که از این تعداد، 23 نفر برگزیده شدند. در این مراسم با حضور اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده  کودک و نوجوان، از نفرات برتر مسابقه کتابخوانی تجلیل به عمل آمد.

captcha