کد خبر: 3666956
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۹

حضور بسیجیان در بزنگاه‌های مختلف بهترین نمونه خدمت آنان به نظام و انقلاباست

گروه سیاسی: رئیس دانشگاه کردستان گفت: بهترین نمونه خدمات و نقش سازنده بسیج در سازندگی را حضور بسیجیان در بزنگاه‌های مختلف دانست و گفت: بهترین نمونه این حضور، زلزله اخیر کرمانشاه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، فردین اخلاقیان، رئیس دانشگاه کردستان، امروز، 4 آذرماه در همایش بزرگ «جوانان انقلابی» که به مناسبت سالروز تشکیل بسیج دانشجویی که در آمفی تئاتر مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد با گرامیداشت هفته بسیج و پیروزی حق بر باطل، اظهار کرد: امام خمینی(ره) با اقدامات مدبرانه خود مسیر تاریخ را در خاورمیانه و کل دنیا عوض کرد.

وی افزود: از جمله اقدامات سترگ رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران، تشکیل بسیج مستضعفین بود که در طول سال‌های بعد از انقلاب نیز منشأ خیر و خدمات به مردم شد.

رئیس دانشگاه کردستان بسیج را دارای دو محور اساسی دانست و بیان کرد: محور اول بسیج اینکه حول رهبری حرکت کرده و چه در دوران جنگ و چه در دوران پس از جنگ همگام و همراه رهبری بوده و با این امر باعث اجتناب از تفرقه شد.

وی دومین محور بسیج را مردمی بودن آن دانست و گفت: بسیج سازمانی مردمی است که بیشتر اقشار آن را خود مردم تشکیل داده‌اند.

اخلاقیان بهترین نمونه خدمات و نقش سازنده بسیج در سازندگی را حضور بسیجیان در بزنگاه‌های مختلف دانست و ادامه داد: بهترین نمونه این حضور، زلزله اخیر کرمانشاه است.

وی با ذکر این نکته که برای تشکیل جامعه اسلامی و حکومت اسلامی نیاز به مبانی فکری و تئوری داریم، بیان کرد: یکی از کلیدی ترین مواردی که اساتید و دانشگاهیان باید بدان توجه داشته باشند، تدوین تئوری است که بتوان در راستای خدمت به مردم و جهانیان قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه کردستان در پایان گفت: تمامی بسیجیان در خدمت کشور و در خدمت رهبری و سرباز واقعی علی بن ابی طالب و حضرت رسول اکرم(ص) هستند.

 

captcha