کد خبر: 3667160
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۸

ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی آستان قدس رضوی مورد استفاده قرار گیرد

گروه اجتماعی: نماینده آستان قدس رضوی در آذربایجان‌شرقی گفت: باید از ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی آستان قدس رضوی در استان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، محمدیوسف شاکری، نماینده آستان قدس رضوی در استان، عصر روز گذشته  در شورای راهبردی دفتر آستان قدس گفت: در شورای راهبردی آستان قدس در استان باید اولویت‌های خدمات رسانی بررسی و نیازهای اولویت دار که تاثیر مستقیم در زندگی مردم دارد مشخص شود.
وی با اشاره به فعالیت آستان قدس در حوزه فرهنگی مانند نذورات و وقف خاطر نشان کرد: در آمد این موقوفات در آذربایجان‌شرقی هزینه خواهد شد.
به گفته شاکری هفته آینده گروهی از سالمندان محروم که برای اولین بار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) را زیارت می‌کنند در قالب زائر اولی به مشهد اعزام می‌شوند.
وی گفت: از ابتدای امسال بیش از 3 هزار نفر از محرومان استان را به مشهد اعزام کرده‌ایم و این تعداد تا پایان سال به بیش از 11 هزار نفر افزایش می‌یابد.
captcha