کد خبر: 3667318
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۵
حسین ربیعیان اظهار کرد؛

حضور 11 هزار شرکت‌کننده در مسابقات قرآن شرکت ملی گاز

گروه مسابقات: رئیس دارالقرآن وزارت نفت در مراسم اختتامیه دهمین دوره مسابقات قرآن‌ کریم و نهج‌البلاغه ویژه کارکنان و همسران کارکنان شرکت ملی گاز ایران گفت: در دهمین دوره مسابقات قرآن‌ کریم و نهج‌البلاغه ویژه کارکنان و همسران کارکنان شرکت ملی گاز ایران، 11 هزار نفر شرکت داشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مراسم اختتامیه مرحله سراسری دهمین دوره مسابقات قرآن‌کریم و نهج‌البلاغه ویژه کارکنان و همسران کارکنان شرکت ملی گاز ایران، روز یکشنبه 5 آذر ماه در هتل هرمز برگزار شد.

در این مراسم که با حضور امام جمعه موقت بندر عباس برگزار شد، مجیدی مشاور فرهنگی مقام عالی وزارت نفت، حسین ربیعیان رئیس دارالقرآن وزارت نفت و شرکت ملی گاز ایران، یدالله رحمانی فرمانده حوزه بسیج شرکت ملی گاز، رسول حصارکی رئیس امور ایثارگران نیز حضور داشتند.

ابتدای این مراسم با تلاوت لطفی قاری نفر اول قرائت تحقیق در این دوره از مسابقات آغاز شد و سپس احمد مجیدی، مشاور فرهنگی مقام عالی وزارت نفت ضمن تشکر از برپایی این محفل طی سخنانی گفت: دین اسلام یک دین تشکیلاتی بوده و فردی نیست و مبنای آن همینطور است.

وی با اشاره به صحبت ربیعیان پیرو حضور 11 هزار نفری خانواده شرکت گاز در این مسابقات ادامه داد: این آماری که رئیس دارالقرآن وزارت نفت در مورد حضور شرکت کنندگان ارائه کرد، باعث خوشحالی است اما توقعات بالاتر از این است زیرا 50 هزار نفر در شرکت گاز فعالیت می‌کنند که اگر هر خانواده‌ای را در حد متوسط 4 نفر بدانیم، این تعداد 200 نفر شده که در اصل از این تعداد 5 و نیم درصد در عرصه قرآن راه یافته اند که این رضایت بخش نیست.

دبیر ستاد اقامه نماز وزارت نفت ادامه داد: وزارت نفت در اقتصاد و تولید، پیشران صنعت بوده و همیشه حرف اول را می‌زند که باید در اخلاق مدار بودن نیز اول باشد.

مجیدی با اشاره به اینکه وزیر نفت تا چند روز دیگر سیاست‌های کلان مبحث قرآن‌کریم را رسما اعلام می‌کند، گفت: برای تدوین سیاست‌های کلان وزارت خانه در زمینه قرآنی، دو سال و نیم زمان و هزینه صرف شده است که امیدواریم نتایج خوبی به دنبال داشته باشد.

وی با تاکید بر حضور همکاران در عرصه قرآنی افزود: اگر در وزارت نفت مسئولیت و شغلی را برعهده دارید، بر فعالیت‌های قرآنی نیز توجه داشته باشید که این به نوعی ایثارگری است و همچنین برای بانوان نیز ورود به قرآن در جهت تربیت فرزندان و ارتباط با همسران الزامی است.

لزوم مطالبه گری در شرکت ملی گاز

مجیدی در خصوص بصیرت افزایی گفت: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص فرهنگ بصیرت افزایی، هیچ وسیله‌ای مانند قرآن در بحث بصیرت افزایی تاثیر گذار نیست و در مجموعه گاز باید مطالبه‌گری صورت گیرد و رشدی که در زمینه قرآنی شاهد آن هستیم باعث مطالبه گری می‌شود.

وی افزود: شرکت ملی گاز به عنوان پیشتاز در امور قرآنی در صنعت نفت است و هیچ کدام از چهار شرکت تابع مانند شرکت گاز پیشتاز در امر فعالیت قرآنی نیست.

دبیر ستاد اقامه نماز وزارت نفت با تاکید بر اینکه یکی از مسائل مهم در کشور، مصرف انرژی است، بیان کرد: با توجه به اینکه در شش ماهه دوم سال قرار داریم، شما به عنوان سفیران قرآنی می‌توانید در بحث آموزش صرفه جویی و الگو در این زمینه تلاش کنید که در این زمینه روز پنجشنبه گردهمایی با حضور مبلغان و و روحانیون به منظور ترویج فرهنگ صرفه جویی برگزار می‌شود.

 حضور بیش از 10 هزار نفر در مسابقات  قرآن

حسین ربیعیان رئیس دارالقرآن وزارت نفت در ادامه این مراسم گفت: خداوند را شاکریم که توفیق دارد در راه قرآن قدم برداریم و برگه زرینی بر افتخارات شرکت ملی گاز اضافه شد که جای قدردانی کثیر دارد. از تمام کسانی که در این مراسم حضور داشته و همه دست اندرکاران تشکر و همچنین از حمایت‌های وزیر نفت و مهندس مجیدی که فضای جدیدی در بحث قرآن در وزارت‌خانه ایجاد کردند، قدردانی می‌کنیم.

رئیس دارالقرآن وزارت نفت تصریح کرد: با توجه به اینکه در این دوره از مسابقات بیش از 10 هزار نفر شرکت کرده اند که این نوید رشد فرهنگ قرآنی در مجموعه ملی گاز است.

وی افزود: ضمن تشکر از مهندس عراقی مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران ایشان تاکید دارند که قرآن باید در تمام سطوح کار شود که ما به برکت قرآن امروز شاهد رشد و توسعه این مقوله در صنعت نفت هستیم. امروز، این رشد را با تمام قوا حفظ کرده‌ایم. قرآن در جای جای وزارتخانه نفوذ کرده و این فرصت را غنیمت شمرده و به عنوان مسئول پیگیر این مسائل هستیم که امیدواریم بیشتر از این بتوانیم رشد پیدا کنیم.

ربیعیان به فعالیت‌های قرآنی این مجموعه نگاهی انداخت و گفت: توجه به روخوانی و روان‌خوانی قرآن، توجه به سبک زندگی قرآنی، توجه به مفاهیم قرآن، طراحی برنامه‌ای به منظور حضور قرآن در خانه، اجرای طرح جامع توسعه قرآن در وزارت‌خانه و غیره از جمله برنامه های این مرکز است که افق روشنی در پیش خواهد داشت.

حجت‌الاسلام حسینی پور امام جمعه موقت بندرعباس در این مراسم طی سخنانی بیان کرد: از خداوند متعال تشکر می‌کنیم برای همه تفضلاتش که در این فضای قرآنی و ارزنده قرار گرفته‌ایم که این موضوع بسیار مهم و هدفدار است.حضور شما بزرگواران حاکی از ایمان و به دنبال آن عمل به قرآن‌کریم است یعنی حضور مثبتی که پیامدش بسیار با ارزش است.

رسیدن به جایگاه انسانیت با قرآن کریم

حسینی پور با بیان تشکر از همه مسئولان گفت: جایگاه قرآن، عالی‌ترین جایگاه است که از همه کتاب‌های فرستاده شده سرآمد است و این نشان‌دهنده منحصر به فرد بودن کار قرآن است.

امام جمعه موقت بندرعباس تصریح کرد: پرداختن به قرآن از اولین و مهمترین امورات و راهی است که انسان را به جایگاه واقعی انسانیت می‌رساند. اگر برای سنجش انسان به دنبال وسیله ای هستید، وسیله سنجش اعتقاد به قرآن است. اطلاع، آشنایی، عمل به قرآن، نشر قرآن، سبک زندگی قرآنی، آموزش و آشنایی به فرزندان و خانواده‌ها آنان را می‌توان از جمله این مصداق دانست.

در ادامه مراسم اختتامیه، نوروزی مدیر عامل شرکت پالایش گاز سرخون و قشم، ضمن تشکر از همه بزرگواران گفت: برگزاری این جلسات به برکت خون شهیدان است و در این مدت که میزبان بوده‌ایم همکاری خوبی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: این رویداد دستاوردهای خوبی را برای ما داشت. با استقرار نظام پیشنهادات در این مرکز در حاشیه مراسم، حدود  500پیشنهاد از مخاطبان دریافت شد که بسیاری از این ها نکات ارزمندی هستند که بدون هزینه نصیب ما شده‌اند که باید مورد بهره برداری قرار بگیرند.

نوروزی با اشاره به اینکه راه ترویج فرهنگ قرآن‌کریم هموار شده است، گفت: امروزه به برکت خون شهدا و هدایت مقام معظم رهبری راه برای ترویج فرهنگ و فعالیت قرآنی برای همه اقشار هموار شده است و زمینه ترویج حفظ و قرائت قرآن کریم ایجاد شده است.

مدیر عامل شرکت پالایش گاز سرخون و قشم افزود: ترویج فعالیت‌های قرآنی با حمایت‌های مهندس عراق و با پیگیری‌های شورای فرهنگی شرکت ملی گاز ایران، از جمله برنامه‌هایی است که به ثمر رسید و امیدواریم چراغ راهی برای دیگران باشد. این مسابقات با ظرفیت بالاتری برپا شد و به پایان رسید.

یادآور می‌شود، در پایان این مراسم از برترین‌های مسابقات با هدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.

  گفتنی است، مرحله سراسری دهمین دوره مسابقات قرآن‌ کریم و نهج‌البلاغه ویژه کارکنان و همسران کارکنان شرکت ملی گاز ایران از پنجشنبه دوم آذر ماه طی مراسم افتتاحیه‌ای آغاز و تا پنجم همین‌ماه در شهر بندر عباس و به میزبانی شرکت پالایش گاز سرخون و قشم، برگزار شد.

حضور 11 هزار نفر در مسابقات شرکت ملی گاز/ اعلام سیاست‌های کلان وزارت‌خانه به زودی
captcha