به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی عبدیپور، معاون پژوهش، برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش لرستان دوشنبه، ششم آذرماه از اعلام اولویتهای پژوهشی سال 96 آموزش و پرورش استان خبر داد و گفت: میزان استفاده دانشآموزان از فضای مجازی و تاثیر آن بر فعالیتهای تربیتی، اثربخشی کانونهای فرهنگی ـ تربیتی در پرورش استعدادهای دانشآموزان، اثربخشی اجرای طرح مدارس عاری از خطر و ارائه راهکارهای بهبود آن، اثربخشی طرح مدارس مراقبت(پیشگیری با رویکرد اجتماع محور) وارائه راهکارهای بهبود آن، اثربخشی طرح مراقبت از خود وارائه راهکارهای بهبود آن ، بررسی اثرات حیاط پویا بر فعالیت بدنی دانشآموزان دوره ابتدایی، آسیبشناسی نقش مراکزیادگیری محلی در جذب سوادآموزان و تداوم سوادآموزی، بررسی چالشهای پیشروی آموزش و پرورش تلفیقی فراگیر در استان، بررسی نقش راهبران آموزشی و تربیتی در بهبود کیفیت آموزش در کلاسهای چندپایه و آسیبشناسی برنامه معلم پژوهنده در آموزش و پرورش استان لرستان ازجمله اولویتهای پژوهشی در سالتحصیلی جدید است .
حسن اسماعیلزاده، مدیر پژوهشکده تعلیم و تربیت آموزش و پرورش لرستان گفت: هفته پژوهش و فناوری فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش را فراهم میآورد تا کلیه ذینفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود، برنامه ریزی و اقدامات موثری را با هدف توانمندسازی در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: در راستای توسعه فرهنگ پژوهش و تحقیق در سطح مدارس استان، جشنواره تجلیل از پژوهشگران دانشآموزی با محوریت اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار خواهد شد.
اسماعیلزاده به تجلیل از فرهنگیان و دانشآموزان برتر پژوهشگر، عرضه آثار معلمین مؤلف و همچنین طرحهای پژوهشی صورت گرفته، معرفی اولویتهای پژوهشی سال 96 و برگزاری کلاس کارگاهی در طول برگزاری نمایشگاه با همکاری مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان هم اشاره کرد و ادامه داد: تلاش میکنیم تا فرهنگ تحقیق و پژوهش در مدارس نهادینه شود.