کد خبر: 3667891
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۵

انجام خدمات مطلوب تأمین اجتماعی در زمان زلزله

گروه اجتماعی: آیت‌الله علما گفت: تأمین اجتماعی خدمات خوبی را بعد از زلزله در استان کرمانشاه انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه امروز در نشست با مدیرکل جدید و معاونان اداره‌کل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه مستحق خدمات و کمک‌های فراون‌تری است چرا که در زمان دفاع مقدس جبهه دفاع از نظام و کشور بوده و امروز نیز زلزله خسارات گسترده‌ای را به این استان وارد کرده است.
وی افزود: امروز استان کرمانشاه از مشکلاتی نظیر فقر و بیکاری رنج می‌برد و این درحالی است که کرمانشاه در گذشته استان پر رونقی بوده و به همین دلیل مسئولان باید توجه بیشتری به این استان داشته باشند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به خدمات سازمان تأمین اجتماعی در زمان زلزله، افزود: این سازمان در ایجاد رفاه می‌تواند خدمات خوبی را انجام دهد همان‌طور که در زمان زلزله خدمات خوبی ارائه داده است.
آیت‌الله علما تصریح کرد: تصدی، پست و مقام می‌تواند فرصت بزرگی برای هر شخصی فراهم کند تا به خلق خدا خدمت کند و سرمایه‌ای بزرگ برای زندگی ابدی خود اندوخته کند.
captcha