کد خبر: 3667950
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۵:۰۲

عیادت خادمین مسجد مقدس جمکران از بیماران بیمارستان افضلی پور

گروه اجتماعی: خادمین مسجد مقدس جمکران همزمان دیروز سه‌شنبه، 7 آذر با روز نهم ربیع‌الاول با حضور در بیماران بیمارستان افضلی پور کرمان از بیماران عیادت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، مولایی، مسئول خادمین افتخاری مسجد مقدس جمکران  در کرمان با اشاره به برگزاری طرح رحمت‌الواسعه، عیادت از بیماران در روز نهم ربیع‌الاول گفت: این طرح معنوی برای دومین سال از سوی خادمین افتخاری مسجد مقدس جمکران به منظور عیادت از بیماران بستری انجام می‌شود.
وی افزود: این طرح سال گذشته در بیمارستان شفا انجام شد و امسال نیز با هماهنگی‌های انجام شده با مدیریت بیمارستان افضلی‌پور در این بیمارستان اجرا می‌شود.
مولایی بیان کرد: هدف اصلی این طرح معنوی، احیای روز نهم ربیع‌الاول و آغاز امامت امام زمان(عج) در فرهنگ غنی اسلامی ایران است.
مسئول خادمان افتخاری مسجد مقدس جمکران در کرمان افزود: خادمین افتخاری با اهدای تبرکات این مسجد مقدس و بسته‌های فرهنگی از بیماران عیادت می‌کنند.
مولایی اظهارکرد: طرح رحمت‌الواسعه که از طرف تولیت مسجد مقدس جمکران برنامه‌ریزی شده است در 22 استان اجرا می‌شود و ما خوشحالیم که استان کرمان هم امسال دوباره مجری این طرح است.
مسئول خادمان افتخاری مسجد مقدس جمکران در کرمان تأکید کرد: در اجرای این طرح صحنه‌هایی ناب از عشق و دلدادگی به امام زمان(عج) به تصویر کشیده شد.
یادآور میشود، در پایان این مراسم لوح یادبودی که توسط تولیت محترم مسجد جمکران آماده شده بود تقدیم مدیریت بیمارستان شد.
در این بازدید دکتر وحیدی، رئیس بیمارستان و دکتر عباسی، معاون بیمارستان، سلیمانی، نماینده فرماندار کرمان و جمعی از مسئولان بیمارستان خادمین افتخاری مسجد مقدس جمکران را همراهی کردند.
captcha