به گزارش کانون خبرنگاران ايكنا، نبأ، به مناسبت هفته وحدت محفل انس با قرآن کریم «مناديان وحدت» با حضور دانشجويان دانشگاهها و فعالان قرآنی از سوی مؤسسه قرآنی حبلالمتین و با همکاری پايگاه مقاومت بسيج حجتالاسلام نگهدار اسماعيلی و كانون فرهنگی و هنری شهيد مصطفی خمينی، 12 آذرماه در مسجد شهيد مصطفی خمينی شهر بوشهر برگزار شد.
در این محفل نورانی که بعد از نماز مغرب و عشا آغاز شد، محمد جماله، قاري بينالمللی قرآن و نماينده شورای عالی قرآن در استان بوشهر آیات 21 تا 24 و 40 تا 47 سوره احزاب و سوره كوثر را تلاوت کرد.
همچنین، در ادامه برگزاری این محفل گروه تواشيح سبحان شهرستان بوشهر به اجرا پرداخت و سپس محمدجواد افرنده، حافظ كل قرآن كريم با پاسخ به پرسش داوران و مردم حاضر در مراسم، به تلاوت آیات وحی پرداخت.
سعید پرویزی، قاری بينالمللی کشورمان نیز در این مراسم آيات 27 تا 29 سوره فتح، آيات 1 تا 7 سوره الأعلى، سوره زلزال و سوره نصر را تلاوت كرد.
خبرنگار: حامد فكوری
عكاس: ايمان شجاعیمقدم