کد خبر: 3669621
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶
کاوند خبر داد:

افزایش سقف وام شهریه دانشگاه علوم و معارف قرآن/ درخواست اعتبار صد میلیون تومانی

گروه دانشگاه: معاون دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن با بیان اینکه سقف وام شهریه برای مجموع دانشجویان نوبت دوم، 16 میلیون تومان در نظر گرفته شده بود، گفت: با پیگیری مکرر و جلسات متعددی که با معاون تسهیلات صندوق رفاه صورت گرفت، درخواست صد میلیون تومانی سقف اعتبار تکمیلی برای این دانشجویان درخواست شد که امیدواریم بخش قابل توجهی از این اعتبار به دانشگاه تخصیص داده شود.

علیرضا کاوند، معاون دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به تشریح فعالیت‌های صورت گرفته توسط این معاونت و برنامه‌های پیش روی آن پرداخت و اظهار کرد: بنده از اواخر مردادماه امسال، پس از تفکیک معاونت دانشجویی از معاونت فرهنگی، متصدی معاونت دانشجویی دانشگاه شدم و فعالیت‌های متعددی را آغاز کردیم و پیگیری‌هایی را از وزارت علوم و صندوق رفاه، بابت اخذ تسهیلات وام‌های گوناگون صورت دادیم.

وی ادامه داد: با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته با سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مسئول صندوق رفاه دانشجویان، وام شهریه دانشجویان شبانه (نوبت دوم)، برای نیمسال اول تحصیلی سال 96 به تصویب رسید. سقف وام شهریه برای مجموع دانشجویان نوبت دوم، 16 میلیون تومان در نظر گرفته شد که با پیگیری مکرر و جلسات متعددی که با معاون تسهیلات صندوق رفاه صورت گرفت، درخواست 100 میلیون تومانی سقف اعتبار تکمیلی برای این دانشجویان درخواست شد که امیدواریم بخش قابل توجهی از این اعتبار به دانشگاه تخصیص داده شود.

کاوند گفت: همچنین وام ویژه دانشجویان دکتری روزانه نیز به صورت ماهانه 600 هزار تومان است که مجموع این تسهیلات در 3 ماه مهر، آبان و آذر، مبلغ یک میلیون و هشتصد هزار تومان برای هر نفر است که در صورت ثبت درخواست و انجام مراحل اداری به حساب دانشجویان واریز خواهد شد، این وام با سود تسهیلات 4 درصد و اقساط 60 ماهه بوده که سررسید بازپرداخت آن 9 ماه پس از فراغت از تحصیل است.
وی با بیان اینکه پیگیر وام بنیاد علوی نیز هستیم، تصریح کرد: این وام مانند وام صندوق رفاه و وام تحصیلی برای تمامی مقاطع روزانه است و حداقل مبلغ آن 450 هزار تومان در طول ترم است.

معاون دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن همچنین به اجرای طرح پایش سلامت در این دانشگاه اشاره و بیان کرد: در این مدت طرح پایش سلامت جسم و روان دانشجویان ورودی جدید که امسال از طریق سامانه سازمان امور دانشجویان برگزار می‌شود، پیگیر و انجام شده است تا همه دانشجویان جدید این دانشگاه در این طرح شرکت کنند.

وی با اشاره به دیگر فعالیت این معاونت اظهار کرد: تعمیر و بازسازی و تجهیز ساختمان فرسوده خوابگاه برادران دانشکده علوم قرآنی قم که به کمک معاونت توسعه مدیریت و چند نفر از همکارانمان در دانشکده قم اخیرا پایان پذیرفت که در مراحل آخر تجهیز آن هستیم و ان‌شاءالله بتوانیم در سایر خوابگاه‌های فرسوده و نیازمند تعمیر و تجهیز سراسر کشور چنین برنامه‌هایی را داشته باشیم.

وی افزود: در تاریخ 24 آذرماه کارگاه تخصصی دانش‌افزایی مشاوران دانشکده‌های علوم قرآنی سراسر کشور را در شهر مقدس قم برگزار می‌کنیم. در آینده نیز برنامه‌هایی از قبیل برگزاری مسابقه کتابخوانی، همایش‌های فصلی، راه‌اندازی مجلات مشاوره و ... تدارک دیده شده است که به امید خدا برگزار خواهد شد.

کاوند با اشاره به زلزله اخیر کرمانشاه و کمک‌های این دانشگاه به دانشجویان مناطق زلزله‌زده گفت: با توجه به زلزله اخیر در کشورمان، پس از پیگیری‌ها و رایزنی‌هایی که انجام دادیم، تا سقف 2 میلیون تومان وام به دانشجویان زلزله‌زده از محل صندوق تسهیلات رفاهی وزارت اختصاص داده شد.

راه‌اندازی مرکز مشاوره دانشگاه
وی افزود: مرکز مشاوره دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تقریبا از سال 93 با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حق‌جو کار خود را آغاز کرد. ایشان در ابتدای امر با حضور در تمامی دانشکده‌ها به برنامه‌های عمومی و مشاوره‌های خصوصی برای دانشجویان پرداختند. پس از گذشت دو سال به دلیل مشغله، جناب حجت‌الاسلام والمسلمین اسلامی را جهت ادامه فعالیت‌های مرکز معرفی و ایشان این مسئولیت را بر عهده گرفت. در این دوره برای اولین‌بار طرح پایش سلامت به صورت دستی در دانشکده‌ها اجرا شد و نتایج آن برای سازمان امور دانشجویان ارسال شد.

وی ادامه داد: در خردادماه سال 1396 این مسئولیت به عهده حجت‌الاسلام عبدالحامد مهدوی گذاشته شد، ایشان در ابتدا با بررسی وضع موجود از طریق مطالعه فعالیت مسئولین سابق و مصاحبه با کارشناسان دانشجویی، به بررسی مشکلات موجود پرداخت و در ابتدای مسیر تشکیل هیئت اندیشه‌ورز را در دستور کار خود قرار داد تا مسائل، مشکلات و تصمیمات در این هیئت به بحث گذاشته شود. پس از گذشت دو ماه طرح‌نامه مرکز مشاوره دانشگاه با سرفصل‌های مورد نیاز تهیه و ارائه گردید تا چشم‌انداز و ریز فعالیت‌های مرکز مشاوره مشخص شود.
کاوند به راه‌اندازی سایت و کانال تلگرامی بخش مشاوره دانشگاه اشاره کرد و گفت: همچنین در این مدت سایت مرکز مشاوره دانشگاه به عنوان زیرسایت دانشگاه علوم و معارف قرآن طراحی و رونمایی شد. از دیگر فعالیت‌ها می‌توان به تشکیل کانال تلگرامی این مرکز اشاره کرد.

تدوین 2 منشور در معاونت دانشجویی دانشگاه
معاون دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن از تدوین 2 منشور دانشجویی در این معاونت خبر داد و گفت: همچنین منشور راهبردی معاونت دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قران کریم نیز تدوین شده که شامل چشم اندازها. سیاست‌ها. برنامه‌های راهبردی است. ریزبرنامه‌ها و سایر موارد از این دست است. این منشور، که اکنون ویراست سوم آن پایان پذیرفته، پس تصویب در هیئت رئیسه دانشگاه به دانشکده‌های سراسر کشور ابلاغ خواهد شد و در خبرگزاری‌ها نیز منعکس می‌شود. منشور راهبردی مرکز مشاوره دانشگاه نیز که اکنون ویراست ششم آن در حال انجام است، به‌زودی ابلاغ خواهد شد.

captcha