کد خبر: 3675391
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۷

معافیت مالیاتی 119 کتاب فروشی کردستان

گروه فرهنگی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از معافیت مالیاتی ١١٩ کتابفروشی در سطح این استان خبرداد وگفت: آن دستە ازکتاب فروشی هایی که فقط به امر فروش کتاب مشغول هستند مشمول طرح معافیت مالیاتی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان به نقل از سایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، جلال قلعە شاخانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در خصوص معافیت مالیاتی کتاب فروشی‌های استان کردستان، اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل ارسالی از معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در راستای حمایت از کتاب فروشان استان کردستان این طرح اجرا می شود.
وی از معافیت مالیاتی ١١٩ کتابفروشی در سطح این استان خبرداد و افزود: آن دستە ازکتاب فروشی های کە فقط به امر فروش کتاب مشغول هستند مشمول طرح معافیت مالیاتی می‌شوند.
قلعه‌شاخانی بیان کرد: سنندج مرکز استان با ٦٦ کتابفروشی و بە ترتیب شهرستان های سقز و مریوان بیشترین آمار کتاب فروشی ها را دارند و سایر شهرستان‌ها نیز در طرح معافیت مالیاتی مشارکت کرده‌اند.
وی بیان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، مقدمات بهره مندی کتابفروشان از این طرح طی مکاتبه ای به معاونت فرهنگی ابلاغ شد که این صنف زیر پوشش معافیت مالیاتی قرار بگیرند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه حمایت از کتاب فروشی ها از اهداف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است گفت: این طرح زمینه حمایت از کتابفروشی ها را بیشتر خواهد کرد و همچنین در طول سال حمایت هایی درتخفیف فروش کتاب به علاقه مندان از سوی کتاب فروشی ها صورت می گیرد.
وی یادآور شد: این حمایت‌ها از سوی معاونت فرهنگی به کتاب فروشی‌ها در قالب طرح‌های پاییزه، طرح تابستانه، طرح نوروزانه و سایر طرح ها جهت فروش کتاب با تخفیف ٢٠تا ٣٠ درصد صورت می‌گیرد.

captcha