کد خبر: 3676386
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۷

همایش «نقش قرآنی خانواده‌ها» در مشهد از قاب دوربین

کانون خبرنگاران نبأ: همایش «خانواده نقش قرآنی را بهتر می‌تواند در جامعه ایفا کند» از سوی جلسه مرکزی دارالقرآن و عترت علی بن موسی الرضا(ع) و با همکاری مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت سروش جاودانه در مشهد برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، همایش «خانواده نقش قرآنی را بهتر می‌تواند در جامعه ایفا کند» از سوی جلسه مرکزی دارالقرآن و عترت علی بن موسی الرضا(ع) و با همکاری مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت سروش جاودانه با حضور اساتید و قاریان ممتاز کشوری و اقشار مختلف مردم، چهارم دی‌ماه در مشهد برگزار شد.
این مراسم با سخنرانی سروش عظیمی مربی و استاد قرآن، محمد ارژنگ، کارشناس قرآنی آموزش و پرورش، تلاوت محمدباقرمحسنی، علی افضلی و مجتبی مسلمان، مدیحه‌سرایی اصغر محسنی در مدح پیامبر(ص) و تجلیل از پنج قاری قرآن کریم همراه بود.

علی خداپور

captcha