کد خبر: 3676690
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۱

تلاش براي مقاوم‌سازي واحدهاي مسكوني در برابر زلزله

گروه اجتماعي: معاون عمراني استاندار قزوين گفت: در دهه‌ی اخیر ۵۰ درصد واحدهای مسکونی دارای مقاومت در برابر زلزله هستند که در تلاشيم تا ۵۰ درصد باقی‌مانده‌ی آن نیز مقاوم‌سازی کنیم.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از قزوين، علی فرخ‌زاد معاون عمرانی استانداری قزوین در نشست مطبوعاتی خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: هرساله برنامه‌های مختلف و متنوعی در زمینه‌ی کاهش بلایای طبیعی صورت می‌گیرد که در چند روز گذشته نیز با برگزاری مانور در یکی از محل‌های قدیمی توانستیم نقاط ضعف را ارزیابی کنیم.
وی افزود: عدم آموزش لازم به شهروندان یکی از مشکلات اساسی است که در این راستا آموزش در اولویت برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ما قرار دارد.
فرخ‌زاد ادامه داد: مردم قبل از وقوع زلزله محل‌های امن در منازل خود را شناسایی کنند و هنگام وقوع زلزله از فرار کردن بپرهیزند چراکه یکی از مشکلات اصلی در زلزله‌ی اخیر فرار کردن مردم بود.
معاون عمرانی استانداری قزوین یادآور شد: در دنیا ۴۳ بحران شناخته شده که از این تعداد ۳۰ تا ۳۲ بحران در کشور و ۲۰ تا ۲۵ بحران در استان شناخته شده است.
وی اضافه کرد: دهمین کشور در وقوع حوادث غیرمترقبه هستیم که باید تلاش کنیم تا با مدیریت صحیح اقدامات مؤثری را انجام دهیم.
معاون عمرانی استانداری قزوین تأکید کرد: در دهه‌ی اخیر ۵۰ درصد واحدهای مسکونی دارای مقاومت در برابر زلزله هستیم که در تلاش هستیم تا ۵۰ درصد باقی‌مانده‌ی آن نیز مقاوم‌سازی کنیم.
فرخ‌زاد تصریح کرد: در واحدهای عمومی موجود در استان از قبیل مدارس و مراکز درمانی ۷۰ درصد واحدهای آموزشی مقاوم‌سازی شدند.
وی خاطرنشان کرد: ۱۴۰۰ واحد آموزشی در استان وجود دارد که ۹۰۰ واحد مقاوم‌سازی شده‌اند.
فرخ‌زاد اعلام کرد: ۴ مرکز درمانی با قدمت زیاد وجود دارد که باید نیازهای درمانی نیز تأمین شود.
معاون عمرانی استانداری قزوین در پایان توضیح داد: در زلزله اخیر سازه‌های مسکن مهر هیچ آسیبی ندید بلکه دیواره‌های پیرامونی ریزش کرد که در استان چنین مشکلی وجود ندارد.

captcha