کد خبر: 3677215
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۳

9 دی یکی دیگر از افتخارات نظام مردمی جمهوری اسلامی است

گروه سیاسی: 9 دی یکی دیگر از افتخارات نظام مردمی جمهوری اسلامی است که ملت ایران اسلامی با خروش انقلابی خود، دسیسه های شوم دشمنان را نقش برآب کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان در بیانیه ای اعلام کرد: 9 دی ماه یکی دیگر از افتخارات نظام مردمی جمهوری اسلامی است.
در این بیانیه آمده است؛ دولت‌های غربی بویژه دولت مستکبر آمریکا که منافع آنها با وقوع انقلاب اسلامی به خطر افتاد، در چهار دهه گذشته از همه روش های تجربه شده علیه نظام های سیاسی برای براندازی و فروپاشی جمهوری اسلامی ایران بهره گرفتند.
این بیانیه می‌افزاید: این اقدامات علیه نظام جمهوری اسلامی ایران شامل فهرستی از اقدامات سخت، نیمه سخت و نرم می‌باشد که هر کدام از آن‌ها برای پایان دادن به یک نظام سیاسی کافی بود. لکن با عنایت الهی و هوشمندی ملت ایران با همه این توطئه‌ها مقابله شد و نظام جمهوری اسلامی مستحکم تر شد و موقعیت منطقه ای و جهانی جمهوری اسلامی ایران هر روز برجسته‌تر و ممتاز شد.
در ادامه این بیانیه آمده است: دشمن زمانی که در درونی کردن چالش‌های نظام در فتنه سال ۷۸ شکست خورد با بهره گیری از الگوی انقلاب های رنگی، کودتای مدرن سال ۸۸ را از یک دهه قبل طراحی کرد و مترصد فرصتی برای پیاده سازی آن بود. آنها قبل از انتخابات 1388 بر اساس اقدامات تئوریک اتاق‌های فکر آمریکایی و اسنادی که به تدریج آشکار شد، به این باور رسیدند که می‌توان با استفاده از تجربه تکنیک‌های انقلاب‌های رنگی و با استفاده از فرصت هیجانات انتخاباتی نظام جمهوری اسلامی را از درون بی ثبات و براندازی کرد.
این بیانیه می‌افزاید: فتنه 88 لشکرکشی همه اردوگاه باطل علیه جبهه حق، با استفاده از همه ظرفیت‌ها و تجارب نظام سلطه و نفاق داخلی بود. دشمن در سال 88 می خواست با اردوکشی خیابانی، پایه های نظام را هدف قرار داده و سست کند.
این بیانیه ادامه می‌دهد؛ در نهم دی 1388 عاشورائیان با قیام خود، علیه عاشوراستیزان اقدامی ماندگار و تاریخی را در تاریخ مبارزات ملت ایران به نمایش گذاشتند. این حضور در سراسر کشور همه سلائق سیاسی و گروه‌های اجتماعی و 40 میلیون شرکت کننده در انتخابات 22 خرداد را در بر می‌گرفت. شعارهای یوم الله 9 دی، مشخص کرد که مردم به هیچ جناحی گرایش ندارند. مردم در 9 دی نشان دادند برای دفاع از انقلاب و نظام و رهبری و مقابله با انحراف از مسیر انقلاب در صحنه هستند.
این بیانیه آمده است؛ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان ضمن گرامی داشت هشتمین سالگرد آن حماسه عظیم و مردمی و تقدیر از ملت همیشه بیدار و بصیر ایران اسلامی در پاسداری و دفاع همه جانبه از ارزش‌ها، از عموم مردم ولایتمدار و انقلابی استان کردستان دعوت می نماید در سالروز این حماسه عظیم در روز نهم دی ماه همراه با دیگر مردم قهرمان ایران اسلامی جلوه هایی دیگر از شکوه و حضور پرشور خود را به نمایش گذاشته تا بار دیگر یأس و نا امیدی را بر اردوگاه دشمن تحمیل و جشن اتحاد و همدلی را در سراسر این میهن مقدس بر پا کنند.

captcha