کد خبر: 3677398
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲
امام جمعه تاکستان:

9 دی نماد بصیرت ملت ایران است

گروه سیاست و اقتصاد: امام جمعه تاکستان ۹ دی را نماد بصیرت ملت بزرگ ایران دانست و گفت: ملت انقلابی ایران هرگز به احدی اجازه توهین به ارزش‌های والای اسلام و انقلاب را نخواهد داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، آیت‌الله علی اسلامی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه شهرستان تاکستان که در مصلی این شهر اقامه شد، با توصیه همگان به تقوای الهی و نقش فطرت انسان به‌عنوان راهنما و مرشد و تأکید بر الگو قرار دادن سیره انبیاء و اولیا‍الله در زندگی، همگان را از کج‌روی برحذر داشت.
امام جمعه تاکستان با اشاره به سالروز وفات شهادت‌گونه حضرت معصومه(س) به بیان فضایل اخلاقی آن بانوی بزرگ اسلام پرداخت و همگان را به زیارت این ذریه رسول الله(ص) توصیه کرد.
آیت‌الله اسلامی با اشاره به مناسبت بزرگ ۹ دی، برگزاری بزرگداشت آن‌را مهم یاد کرد و لزوم آشنایی هرچه بیشتر مردم، خصوصاً قشر نوجوان و جوانانی را از آن واقعه‌ی عظیم یادآور شد.
خطیب جمعه تاکستان گفت: فتنه ۸۸ با همدستی دشمنان قسم‌خورده اسلام و انقلاب زمانی شکل گرفت که آن‌ها پس از شکست‌های مختلف در نقشه‌های شوم خود این‌بار با کلیدواژه تقلب در انتخابات با همدستی عده‌ای از سیاسیون و افراد متزلزل داخلی خواستند تحرکات شومی را علیه ملت و نظام اسلامی رقم بزنند.
وی افزود: خوشبختانه با هشیاری و راهنمایی‌های داهیانه مقام معظم رهبری، مردم همیشه در صحنه انقلاب در ۹ دی ۸۸ مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان و فتنه‌گران داخل و خارج زدند و بار دیگر ثابت کردند که هیچ‌گاه و تحت هیچ شرایطی از رهبری و آرمان‌های امام راحل(ره) و انقلاب شکوهمند اسلامی دست نخواهند کشید و با این حضور میلیونی خود، هیمنه‌ی پوشالی آن‌ها را به خاک مالیدند.‌
خطیب جمعه تاکستان ۹ دی را نماد بصیرت ملت بزرگ ایران دانست و گفت: ملت انقلابی ایران هرگز به احدی اجازه توهین به ارزش‌های والای اسلام و انقلاب را نخواهد داد.
وی افزود: فتنه‌جویان در آن سال با تخریب اموال عمومی موجب آشفتگی و خساراتی شدند که با این اعمال شیطانی خود ضربات اقتصادی زیادی به کشور وارد کردند.
آیت‌الله اسلامی در پایان تأکید کرد: بر ماست که با مرور این‌گونه حوادث، بیش‌ازپیش هشیاری خود را بیفزاییم و با حفظ اتحاد و اطاعت از ولی امر مسلمین، نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کنیم.

captcha