کد خبر: 3678092
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۵

حمایت کمیته امداد از ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار

گروه اجتماعی: معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد گفت: کمیته امداد برای ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار تحت حمایت و خودکفا شدن آنان بسته‌های خدمتی مختلفی در نظر گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، محمدحسین جمالپور، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد 10 دی ماه در همایش آموزشی کارآفرینی که با حضور جمعی از مددجویان مستعد اشتغال و مجریان طرح‌های خودکفایی تحت حمایت کمیته امداد استان برگزار شد، با بیان اینکه این نهاد به‌ منزله اورژانس اجتماعی عمل می‌کند که بر این اساس ماندگاری مددجویان در آن معنا ندارد، اظهار کرد: مددجویان تحت حمایت پس از دریافت خدمات اولیه معیشت و استعداد سنجی به سمت اشتغال هدایت می‌شوند و با دریافت آموزش و تسهیلات لازم توانمند شده و از تحت حمایت کمیته امداد خارج می‌شوند.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد بابیان اینکه توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت در سال‌های اخیر موردتوجه ویژه قرارگرفته است، افزود: کمیته امداد برای ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار تحت حمایت و خودکفا شدن آنان بسته‌های خدمتی مختلفی در نظر گرفته است.

وی در این همایش که با حضور ۶۳۶ مددجوی تحت حمایت برگزار شد، افزود: اشتغال‌زایی برای جامعه هدف تحت حمایت از رویکردهای اصلی کمیته امداد از بدو تأسیس تاکنون بوده است.

جمالپور با اشاره به نقش مددکاران کمیته امداد در هدایت و تشویق مددجویان به سمت اشتغال پایدار و درآمدزا گفت: نیازمندان پس از ورود به کمیته امداد مشکلات خود را با مددکاران خانواده مطرح کرده و هر مددکار مسئولیت بررسی پرونده‌های مددجویی و تشخیص نیازهای حمایتی موردنیاز را بر عهده‌دارند.

وی ادامه داد: مددجویان پس از بهره‌مندی از بسته‌های خدمتی مشخص‌شده طبق نیازسنجی انجام‌شده توسط مددکاران طی مدت‌زمان مشخص‌شده به خودکفایی رسیده و از چرخه حمایتی خارج می‌شوند تا نیازمندان در نوبت دریافت خدمات جایگزین آنان شوند.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد بیان کرد: مددجویان مستعدی که مهارت شغلی لازم رادارند با دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه مشغول کسب‌وکار می‌شوند و درصورتی‌که نیازمند گذراندن دوره‌های آموزشی و مهارتی باشند، این نهاد زمینه آموزش آنان را فراهم می‌کند.

منبع: کمیته امداد یزد

captcha