کد خبر: 3678258
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰

نقد رسانه‌ها باید با هدف یادآوری و اصلاح امور باشد

گروه اجتماعی: رئیس جهاددانشگاهی کردستان با اشاره به اهمیت انتقاد رسانه‌ها گفت: نقد باید با هدف یادآوری و اصلاح امور باشد، نه تخریب که رسانه‌های ایسنا و ایکنا همواره این اصل را رعایت کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، چیا سهراب نژاد، رئیس جهاددانشگاهی کردستان امروز، 11 دی ماه در بازدید مدیرکل روابط عمومی استانداری کردستان به همراه رئیس خانه مطبوعات استان از جهاددانشگاهی کردستان اظهار کرد: اولویت رسانه‌های جهاددانشگاهی در انعکاس اخبار کمک به رفع مشکلات استان و انتقاد منصفانه است.
وی با اشاره به اهمیت انتقاد رسانه‌ها افزود: نقد باید با هدف یادآوری و اصلاح امور باشد، نه تخریب که رسانه‌های ایسنا و ایکنا همواره این اصل را رعایت کرده است.
رئیس جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد: جهاددانشگاهی و خبرگزاری های ایسنا وایکنا با استانداری تعامل خوبی دارند و این تعامل دو طرفه منجر با ارائه راهکارهای خوبی در آینده خواهد شد.
وی در پایان یادآور شد: امیدواریم این حضور در خبرگزاری زمینه‌ساز همکاری بیشتر جهاددانشگاهی و استانداری باشد.
هیرش رضایی، مدیرکل روابط عمومی استانداری کردستان در این بازدید اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا را ما به عنوان یک خبرگزاری همراه و با نفوذ در استان کردستان می شناسیم.
وی با تأکید بر تعامل خبرگزاری‌ها با مسئولان استان افزود: استانداری کردستان در حوزه رسانه با ایسنا همکاری تنگاتنگ داشته ایم.
مدیرکل روابط عمومی استانداری کردستان بیان کرد: ما در تلاشیم تا حوزه اطلاع‌رسانی استان کردستان را حرفه‌ای کنیم که در این راستا نیاز به تعامل و همکاری هرچه بیشتر جهاددانشگاهی کردستان هستیم.
وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها در انعکاس اخبار رعایت جنبه عدالت و انصاف را داشته باشند، اعلام کرد: اما در کنار این امر نباید از موضوع نقد نیز دور بمانند چراکه نقد از کسانی که وظیفه ملی و استانی خود را انجام نمی‌دهند می‌تواند کارساز باشد.
رضایی بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع آموزش انتظار داریم جهاددانشگاهی در برگزاری کارگاه های آموزشی و تخصصی خبرنگاری خانه مطبوعات را یاری دهد و در این راستا استانداری هم هرگونه تسهیل گری که نیاز باشد را انجام می‌دهد.
وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی کردستان یک دستگاه جوان در استان است، یادآور شد: جوان بودن نیروهای یک ارگان موجب موفقیت بیشتر آن خواهد شد چراکه نیروی جوان انرژی زیادی برای انجام کارهای مهم و تأثیرگذار دارد.

captcha