کد خبر: 3678305
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱
به همت مؤسسه فجرآفرین زاهدان؛

دوره تربیت آموزشیار روخوانی قرآن در زاهدان برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت آموزشیار روخوانی و روان‌خوانی قرآن در زاهدان ویژه آقایان در حال برپایی است.

مهدی پور‌موسوی، مدیر مؤسسه قرآن و عترت فجرآفرین زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دوره تربیت آموزشیار روخوانی و روان‌خوانی قرآن با همکاری بخش عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی استان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه آزمون ورودی این دوره از میان ثبت‌نام کنندگان برگزار شد، اظهار کرد: این دوره از شنبه، 16 دی‌ماه آغاز می‌شود و به مدت 42 جلسه و 84 ساعت آموزشی برپا خواهد شد.
پورموسوی تصریح کرد: آموزش این دوره با حمایت اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی و به صورت حضوری انجام می شود و درپایان دوره از شرکت‌کنندگان آزمون گرفته می‌شود و به افرادی که حد نصاب لازم را کسب کرده باشند گواهینامه اهدا می‌شود.
یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند در ساعات اداری به این مؤسسه واقع در زاهدان، بلوار بزرگمهر، انتهای بزرگمهر ۲۶ مراجعه کنند.

captcha