کد خبر: 3678961
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۵

ارسال کارت کریسمس تهدید‌آمیز به مسجدی در انگلستان

گروه بین الملل: پلیس شهر یورک‌شایر جنوبی (South Yorkshire) در انگلیس در حال جستجو برای یافتن فردی است که کارت تهدیدآمیز در قالب کارت کریسمس به مسجد این شهر ارسال کرده است.

تهدید اعضای مسجد یورکشر در کارت کریسمس / آمادهبه گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری حوزه، سازمان مبارزه با حوادث اسلام هراسی با عنوان «تل ماما» از فرستاده شدن کارت کریسمس تهدید آمیزی به مسجدی در منطقه یورک شایر جنوبی واقع در انگلستان خبر داد.

به گزارش این سازمان، «کارت کریسمس» مذکور به صورت ناشناس به این مسجد فرستاده شده و عبارات از پیش نوشته شده چون «کریسمس خوبی داشته باشید» و «سال نو مبارک» از روی این کارت کریسمس خط زده شده و به جای آن واژه های اهانت آمیزی علیه اسلام و مسلمانان نوشته شده بود.

در ادامه داخل کارت با اهانت به جامعه مسلمانان نوشته شده است: من قصد دارم در اوایل امسال به مسجد حمله کرده و با تیراندازی جمع کثیری از شما مسلمانان را به قتل برسانم. از زمان باقی مانده لذت ببرید!

در این تهدید زنان و کودکان مسلمانان به کشتار وحشیانه تهدید شده و فرد فرستنده کارت خودش را «قاتل مسلمانان» معرفی کرده است.

درحالی که هنوز اطلاعاتی درباره عامل این تهدید در دسترس نیست پلیس یورک شایر اعلام کرده تحقیقاتش را در این زمینه آغاز کرده است.

captcha