کد خبر: 3681078
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۳

استفاده از ظرفیت خانه‌های نور در راستای گسترش فعالیت‌های قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان، با اشاره به این‌که ٢٥ خانه نور به‌صورت تخصصی در حوزه قرآن فعالیت دارند، گفت: می‌توانیم از ظرفیت‌های این خانه‌های نور در راستای گسترش فعالیت‌های قرآنی استان استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محمد ابدالی، سرپرست کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان لرستان، چهارشنبه، 20 دی‌ماه، در هفتمین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان، که در سالن جلسات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، برگزار شد، گفت: کار قرآنی پیشانی فعالیت‌های کانون مساجد استان است.
وی ادامه داد: حدود 400 کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان فعالیت دارند که از این ظرفیت برای انجام فعالیت‌های قرآنی بهره گرفته شده است.
ابدالی با اشاره به این‌که 25 خانه نور به‌صورت تخصصی در حوزه قرآن فعالیت دارند، اظهارکرد: می‌توانیم از ظرفیت‌های این خانه‌های نور در راستای گسترش فعالیت‌های قرآنی استان استفاده کرد.
سرپرست دبیرخانه کانون‌های  فرهنگی و هنری مساجد استان لرستان با اشاره به آرای طرح تلاوت نور در سطح مساجد استان، ادامه داد: ما اکنون 500 مرکز در ادارات سازمان‌ها و نهادها داریم که به آن‌ها تابلوی طرح تلاوت نور به همراه 25 جلد قرآن‌کریم به آن‌ها اهدا شده است.
وی ادامه داد: در این راستا آمادگی داریم که درصورت وجود درخواست از سوی دستگاه‌ها و ارگان‌های دیگر تابلوی طرح تلاوت نور و قرآن‌کریم، اهداء کنیم.

captcha