کد خبر: 3681079
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸

ساعت قرآنی برای ادارات تعریف شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون مدیرکل اجتماعی دانشگاه لرستان گفت: با توجه به این‌که تمام ادارات ما روحانی یا نماینده ولی‌فقیه دارند، یک ساعت را به‌عنوان ساعت قرآنی ادارات تعریف کنیم که طی آن مسائل قرآنی مطرح شده و به زندگی‌ها وارد شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، سید رضا جزایری، معاون مدیرکل اجتماعی دانشگاه لرستان، چهارشنبه، 20 دی‌ماه، در هفتمین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان، که در سالن جلسات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، برگزار شد، گفت: زمانی‌که بحث قرآن پیش می‌آید، تنها چیزی که به ذهن می آید، تلاوت قرآن است.
وی ادامه داد: تلاوت و قرائت قرآن نور و سراسر خیر است، اما حوزه‌های فعالیتی قرآن خیلی بیشتر از این هستند، و این یک محدودیت است ک ها ما به قرآن داده‌ایم، در این میان جای بحث تفسیر قرآن خالی است، چراکه حقیقت قرآن در آن نهفته است.
جزایری با اشاره به این‌که حقیقت قرآن در پیاده شدن معانی آن در زندگی است، عنوان کرد: این‌که قرآن را بخوانیم اما معنی آن‌را ندانیم، چگونه این جامعه می‌خواهد به یک جامعه قرآنی تبدیل شود.
معاون مدیرکل اجتماعی دانشگاه لرستان با اشاره به این‌که خیلی از علوم متداول روز، مانند طب سنتی و اسلامی، که امروز در جامعه مطرح هستند، حرف‌های زیادی با محوریت قرآن، برای زدن دارند و همچنین کارشناسان و اساتید این حوزه را نیز داریم.
وی افزود: ما دو سال است در دانشگاه لرستان یک روز در هفته تفسیر یک آیه از قرآن قرآن‌کریم را داریم، با توجه به این‌که تمام ادارات ما روحانی یا نماینده ولی‌فقیه دارند، می‌توانیم یک ساعت را به‌عنوان ساعت قرآنی ادارات تعریف کنیم که طی آن مسائل قرآنی مطرح شده و به زندگی ها وارد شود.
جزایری عنوان کرد: خیلی از افراد هستند که کار می‌کنند و شاگرد دارند اما کسی از آن‌ها خبری ندارد، که باید آن‌ها را نیز دریابیم.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
0
0
سلام
خدا خیرتون بده
انشاء الله همه جا همین طور باشه
captcha