کد خبر: 3681907
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴
خادمی مطرح کرد:

کرامت دادن به انسان‌ها؛ هدف انقلاب اسلامی/ مبانی انقلاب در دهه فجر برجسته شود

گروه فرهنگی: استاندار لرستان با تاکید بر ضرورت بیان مبانی انقلاب در ایام دهه فجر افزود: در ایام دهه فجر خدمات انقلاب اسلامی و دولت‌ها به مردم گفته شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان،  سیدموسی خادمی، استاندار لرستان، ظهر امروز یکشنبه 24 دی‌ماه در جلسه ستاد دهه فجر لرستان با بیان این‌که انقلاب اسلامی در آستانه 40 سالگی به درخت تنومندی تبدیل شده است، اظهارکرد: مسئولان به توقعات و انتظارات مردم توجه کنند کمااینکه نظام جمهوری اسلامی ایران اکنون در دنیا حرف برای گفتن دارد و حرف اول را نیز در منطقه می‌زند.
وی افزود: در همه جای دنیا مرسوم است که روزهای بزرگ و مهم را برای یادآوری آن‌ها به مردم جشن می‌گیرند و این رسم نیز چهل سال است که در ایران به‌خاطر پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.
خادمی با اشاره به فرا رسیدن چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: امسال این جشن‌ها حالت ویژه‌تری را به خود گرفته‌اند و باید در آن‌ها اهداف و فلسفه انقلاب اسلامی مطرح شود.
استاندار لرستان هدف اصلی از انقلاب اسلامی را جایگاه معنوی در دنیا و شخصیت دادن به مردم و انسان‌ها دانست و بیان کرد: این ابعاد باید برجسته شوند و به همین دلیل جلسات پرسش و پاسخ و روشنگری برگزار شود.
وی با تاکید به این‎که برگزاری جشن‌های شادی‌بخش در ایام دهه فجر مهم هستند، تصریح کرد: مردم باید احساس کنند که فضای جامعه شاد است و به این شادی نیاز دارند.
وی با بیان این‌که باید در ایام دهه فجر خدمات انقلاب اسلامی و همچنین خدمات دولت‌ها به مردم گفته شود، عنوان کرد: خدمات در قالب افتتاح پروژه‌های اقتصادی و عمرانی بیان شوند زیرا دولت‌ها ابزارهای نظام هستند.
خادمی با بیان این‌که حضرت امام خمینی(ره) به‌عنوان پدیده قرن به حساب می‌آید، عنوان کرد: بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران یک الگوی جدید حکومت‌داری و دولت‌داری را بر مبنای اسلام ارائه کرد.

captcha