کد خبر: 3683919
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴
عباس‌زاده خبرداد:

ثبت 103 وقف طی امسال در لرستان/لزوم ترویج وقف‌های منفعتی

گروه اجتماعی: معاون اوقاف و امور خیریه لرستان از ثبت 103 مورد وقف جدید طی امسال در استان خبرداد و گفت: تعداد موقوفات منفعتی در لرستان کمتر از تعداد موقوفات انتفاعی است که می‎طلبد گسترش این نوع وقف مورد توجه باشد.

حجت‌الاسلام محمدجواد عباس‌زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در تشریح وضعیت موقوفات ثبت‌شده طی امسال در لرستان، اظهارکرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون 103 مورد وقف در استان به ثبت رسیده و در سامانه موقوفات کشور درج شده‌اند.
وی با بیان این‌که ارزش این موقوفات هشت میلیارد تومان برآورد شده است، اضافه کرد: بیشتر موقوفات استان لرستان به‌صورت وقف انتفاعی و برای ساخت مسجد و حسینیه هستند.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان با یادآوری این‌که تعداد موقوفات منفعتی در استان لرستان کمتر از تعداد موقوفات انتفاعی است، اهمیت وقف‌های منفعتی را متذکر شد و افزود: گسترش این نوع وقف به حل مشکلات استان کمک می‌کند.
یادآور می‏شود، سهمیه وقف استان لرستان در سال‌جاری، ثبت 100 مورد بوده است که تاکنون این سهیمه محقق شده است.

captcha