کد خبر: 3685925
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶

تقویت استعدادهای قرآنی خدمتی جدی‌تر می‌طلبد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر رادیو قرآن گفت: برای تقویت نیروها و استعدادهای قرآنی باید خدمتی جدی‌تر صورت گیرد و ضمن توجه و برنامه ریزی برای استعدادهای قرآنی می‌توان از نخبگان این حوزه نیز به درستی استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، احمد ابوالقاسمی، مدیر رادیو قرآن، امروز، 8 بهمن در دیدار اعضای مجمع خیرین استان با آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان که در بیت امام جمعه اراک برگزار شد گفت: تجربه بیش از 35 سال خدمت بنده در حوزه قرآن نشان می‌دهد سیر تحولات فعالیت‌های قرآنی در استان مرکزی ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: توانمندی و استعدادهای بسیار درخشانی در استان مرکزی وجود دارد که باید به آن بها داد. بنده به استان‌های مختلف سفر کرده‌ام اما در استان مرکزی انسجام و همدلی خوبی بین مسئولان وجود دارد. جامعه خیرین قرآن و مدیریت مجمع خیرین و مسئولان قرآن استان باعث شده‌اند تا رشد خوبی را در این فضا شاهد باشیم.
ابوالقاسمی اضافه کرد: در همین راستا برای تقویت نیروها و استعدادهای قرآنی باید خدمتی جدی‌تر صورت گیرد وجود آیت‌الله دری نجف آبادی به عنوان نماینده ولی فقیه در استان ظرفیت خوبی است تا فعالیت‌های قرآنی در سمت و سوی درستی هدایت شود.
وی ادامه داد: ضمن توجه و برنامه ریزی برای استعدادهای قرآنی می‌توان از نخبگان این حوزه نیز به درستی استفاده کرد، امیدوایم با فعالیت‌هایی که انجام شده و تعریف طرح‌های جدید، استان مرکزی جزو بهترین استان‌های کشور در حوزه فعالیت‌های قرآنی باشد.

captcha