کد خبر: 3685968
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۶

عبادت و بندگی خدا نهایت هدف خلقت است

کانون خبرنگاران نبأ: روحانی مستقر لردگان گفت: عبادت و بندگی خداوند نهایت هدف خلقت است و باید هنگام انجام دادن عبادت لباس نیکو و آرامش روحی و روانی همراه انسان باشد تا بتواند به تعالی روح و روان برسد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین قاسم‌پور، روحانی مستقر لردگان در نشست هم‌اندیشی گردان امام حسین(ع) این شهرستان، گفت: خداوند مظهر زیبایی است و هر چیز زیبا را می‌پسندد؛ عبادت از روی بی‌حالی و با عجله هر چند که اسما عبادت است ولی روح عبادت در آن نیست.

وی افزود: عبادت و بندگی خداوند نهایت هدف خلقت است و باید هنگام انجام دادن عبادت لباس نیکو و آرامش روحی و روانی همراه انسان باشد تا بتواند به تعالی روح و روان برسد.

قاسم پور اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س) و دهه فجر باید تمام استفاده معنوی را از این دو واقعه مهم و حیاتی ببریم و با حضور خود در برنامه‌های دهه فجر باعث سر افکندگی دشمنان اسلام و انقلاب شویم.

captcha