حجتالاسلام داوود چمانی، معاون فرهنگی اجتماعی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: همزمان با فرا رسیدن ایام فاطمیه و دهه فجر 700 مبلغ در مناطق مختلف شهری و روستایی استان استقرار یافتند.
وی تصریح کرد: 335 مبلغ طرح هجرت و مستقر در روستاها حضور دارند، 325 مبلغ بومی به مناطق روستای و شهری اعزام شدند و 40 مبلغ دیگر اعزامی از قم هستند.
حجتالاسلام چمانی اضافه کرد: پرداختن به زوایای مختلف انقلاب و دستاوردهای آن، ولایت فقیه، دشمن شناسی، شناخت جریانات انحرافی، مقام، سیره، الگوگیری از سیره زندگانی حضرت زهرا(س) از جمله مواردی است که باید در استانه 40 سالگی انقلاب به آن توجه کرد. مبلغان باید ابعاد دفاع حضرت فاطمه(س) از ولایت و اهمیت این شاخصه را برای نوجوانان و جوانان بازگو کنند.