گروه فعالیت های قرآنی: سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری از برگزاری دوره آموزشیاری روخوانی و روانخوانی در شهرستان سامان به مدت 48 ساعت خبر داد. 
محسن تقی پور، سرپرست اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از چهار محال و بختیاری با اعلام اين خبر، افزود: براساس این طرح پس از ارزیابی و سطح بندی و شناسايي نيروهاي مستعد در شهرستان سامان و تربيت آنان جهت تدريس در دوره های آموزش قرائت قرآن كريم «سطوح 1و2» ، روخواني وروانخواني قرآن و صحّت قرائت نماز، این دوره آموزشی برگزارشد.
وی گفت: روشمند نمودن و هماهنگ كردن آموزش روخواني و روان خواني و تعميم روشهاي بديع و انتقال مهارتهاي تدريس يكپارچه و نظام يافته روخوانی و روانخوانی یکی از اهداف برگزاری این دوره بود. .
سرپرست اداره امور قرآنی استان ادامه داد: انتظار میرود با برگزاري اين دوره، دانشآموختگان ضمن تعمیق ارتباط خود با قرآن کریم، با فنون و روشهاي نوين و علمي تدریس و آموزش روخواني و روان خواني قرآن و صحّت قرائت نماز «قرائت 1 و 2» در سطح تعریف شده در این طرح با هدف جذب هرچه بيشتر مشتاقان فراگيري قرائت كلام وحي، آشناشوند.
تقی پور افزود: آزمون ورودي این دوره که، شامل مفاهيم جلد يك مسعود وکیل و روخواني نور است قبل دوره برگزارشد و افرادی که حد نصاب نمره لازم را دریافت نمودند در این دوره شرکت کردند.
سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: این دوره با محتوای، مبانی و اصول قرائت ، روش تدریس و احکام توسط اساتید برجسته استانی به مدت 48 ساعت برگزارشد.
گفتنی است؛ به آن دسته از شرکت کنندگان در این دوره که حد نصاب لازم را کسب کنند از طرف اداره امور قرآنی استان صادر می شود.