کد خبر: 3687805
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵

فرهنگ کُرد و کردستان در دنیا معرفی شود

گروه فرهنگی: استاندار کردستان گفت: باید فرهنگ کُرد و کردستان نه تنها در کشور بلکه در دنیا هم معرفی شود که در این راه اهالی فرهنگ رسالت خطیری را برعهده دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، بهمن مرادنیا، استاندار کردستان در آیین افتتاحیه اکران فیلم‌های سی و ششمین جشنواره فیلم فجر که شامگاه جمعه، 13 بهمن ماه در سینما شیدای شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان دارای استعدادهای بسیاری در بخش فرهنگ و هنر است که باید این استعدادها مورد توجه قرار گیرند.
وی افزود: کردستانی‌ها در بخش‌های مختلف هنری از جمله سینما، تئاتر، موسیقی، نقاشی، خوشنویسی و ...، چهره‌های صاحب نامی را در کشور دارد که این هنرمندان باید حمایت شوند.
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه باید اتفاقات خوبی در این حوزه بیفتد، افزود: هنر و هنرمندان زیادی را در کردستان داریم اما هنر اشاعه این هنرها را نداشته‌ایم و نتوانسته ایم آنها را به درستی در کشور معرفی کنیم.
وی تصریح کرد: باید فرهنگ کُرد و کردستان نه تنها در کشور بلکه در دنیا هم معرفی شود که در این راه اهالی فرهنگ رسالت خطیری را برعهده دارند.
مرادنیا در ادامه ضمن حمایت از عرصه فرهنگ و هنر در کردستان، گفت: اولین جشنواره فیلم کُردی باید سال آینده در کردستان برگزار شود که ما نیز از برگزاری آن حمایت می‌کنیم.
وی همچنین با اشاره به مسکوت ماندن پروژه تالار فرهنگ سنندج، اعلام کرد: این پروژه سال‌های سال است که بلا‌تکلیف مانده اما خوشبختانه با توجه به رایزنی های صورت گرفته طی دو سال آینده این پروژه به اتمام خواهد رسید.
استاندار کردستان ایجاد یک شهرک سینمایی را هم در کردستان امری ضروری دانست و گفت: امیدوارم که با اختصاص اعتبارات لازم بتوانیم این پروژه را هم انجام دهیم که این مورد را هم پیگیری خواهم کرد.
وی در پایان سخنان خود ضمن تاکید بر ایجاد روحیه شور و نشاط در جامعه، یادآور شد: باید بیشترین اجرای کنسرت‌ها را در استان داشته باشیم و مردم ما از این شادی و نشاط لذت ببرند.

captcha