کد خبر: 3687955
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲

برگزاری بیش از 55 محفل انس با قرآن در مدارس فلاورجان + عکس

کانون خبرنگاران نبأ: مدیر آموزش و پرورش شهرستان فلاورجان گفت: برگزاری بیش از 55 محفل انس با قرآن از مهرماه سال تحصیلی 96 تاکنون در مدارس نشان از رضایت و علاقه‌مندی مجموعه آموزش و پرورش به برگزاری این محافل دارد.

به گزارش کانون خبرنگاران ايكنا، نبأ، در طلیعه بهار آزادی و فرارسیدن دهه فجر و گرامیداشت ایام فاطمیه(س)، محفل انس با قرآن کریم با همکاری دارالقرآن‌الکریم و معاونت پرورشی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان فلاورجان با حضور تعدادی از مسئولان فرهنگی و دانش‌آموزان حافظ قرآن در سالن اجتماعات امام علی(ع) مدیریت آموزش و پرورش شهرستان فلاورجان برگزار شد.

علی‌اکبر کمالی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان فلاورجان در این محفل قرآنی ضمن تقدیر از عوامل برگزار‌کننده این محفل بزرگ و همچنین محافل قرآنی که در مدارس برگزار می‌شود، قرآن را شفای قلب‌ها دانست و عنوان کرد: قرآن بهترین مونس برای انسان است که اگر انسان از کودکی با آن مأنوس شود از آثار و برکاتش تا آخر عمر بهره‌مند می‌شود. قرآن شفای قلب‌ها و رحمتی از جانب خداست و قلوبی که با نور قرآن هدایت شود، گمراه نمی‌شود.

وی به فعالیت‌های چشمگیر و مؤثر دارالقرآن الکریم مدیریت آموزش و پرورش در یک سال اخیر اشاره کرد و گفت: برگزاری بیش از 55 محفل انس با قرآن از مهرماه سال تحصیلی 96 تاکنون در مدارس نشان از رضایت و علاقه‌مندی مجموعه آموزش و پرورش به برگزاری این محافل دارد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان فلاورجان همچنین از کلیه مدیران مدارس خواست محافل قرآنی را با حضور اولیای دانش‌آموزان برگزار کنند.

کمالی در ادامه با اشاره به تأثیر الگوی عملی در ترویج فرهنگ قرآنی، افزود: ما باید با رفتار و گفتار خود الگویی عملی برای دانش‌آموزان باشیم تا بتوانیم فرهنگ دینی و قرآنی را در مدارس تقویت و ترویج دهیم.

همچنین در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی، مدیر دارالقرآن آموزش و پرورش فلاورجان ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این مرکز در چند ماهه گذشته از توزیع 600 جلد کلام‌الله مجید در مدارس جهت استفاده دانش‌آموزان خبر داد.

وی با بیان اینکه این دارالقرآن آمادگی لازم برای برگزاری محافل انس با قرآن در مدارس در طول هفته را دارد، گفت: روزهای پنجشنبه، کلاس‌های حفظ و قرائت قرآن در محل دارالقرآن آموزش و پرورش با حضور موسی معتمدی، قاری و حافظ بین‌المللی قرآن دایر است.

اجرای مسابقه قرآنی، پخش کلیپ، سخنرانی حجت‌الاسلام رضوانی از اساتید دانشگاه و تجلیل از همکاران و دانش‌آموزان حافظ قرآن از دیگر برنامه‌های این محفل نورانی بود.

اسداله حاجی‌ابوالحسنی

خبرنگار:
ناهید ارنجی
captcha