به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجت الاسلام والمسلمین یحیی صالحنیا، امروز 20 بهمن در خطبه دوم نماز جمعه بخش سرآسیاب کن گفت: علاقهمندم در آستانه 40 سالگی انقلاب، نظرسنجی دانشگاه مریلند آمریکا را که در واقع اولین نظرسنجی پس از اغتشاشات است برای مردم تحلیل کنم.
وی ادر ادامه تصریح کرد: طبق معمول دشمنان به سراغ اصل نظام رفتند که آیا با وجود مشکلات معیشتی و اقتصادی با اصل نظام موافقید یا نه؟ که 95 درصد مردم ایران در پاسخهایشان خواستار این بودند تا نظام اسلامی مشکلاتشان را حل کند و در این نظرسنجی فقط کمتر از ۵درصد خواهان تغییر نظام بودند. همچنین ۸۵ درصد از ایرانیان نظر کاملاً نامساعدی نسبت به دولت آمریکا داشته و تنها کمتر از یک درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی نظرشان نسبت به آمریکا کاملاً مثبت و رضایتمندانه بود.
امام جمعه کن افزود: دراین گزارش و نظرسنحی ۶۹ درصد از ایرانیان شرایط اقتصادی را نامناسب میدانند. از هر ۱۰ نفر، ۸ نفر موافق این بودند که دولت باید اقدامات بیشتری را برای مبارزه با فساد و از افزایش قیمت مواد غذایی به کار گیرد.
وی در ادامه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول این 4 دهه اشاره کرد و گفت: این انقلاب اتمام حجّت با همه و با ادیان و مذاهب بود و برخیها ارزش انقلاب را خوب درک کردند و همچنین آزادی از دست مستکبران و مزدوران عالم، استقلال و خلاص شدن از زیر بار ظلم، فرصت کار برای همه از جمله ثمرات انقلاب اسلامی بودهاند.
صالحنیا در ادامه با یادآوری این مطلب که در میان ما مسئولانی همچون سردار قاسم سلیمانی وجود دارند که باید به آنها اقتدا کنیم، تصریح کرد: در میان ما مسئولانی هستند که در عملکردشان موفق بودند و باید همه به آنها اقتدا کنند مانند حاج فاسم سلیمانی، بچههای صنایع موشکی که فناوریهایی تولید کردند که نه در آمریکا وجود دارد نه در روسیه و فقط متعلق به ایران است.
وی افزود:در کنار امام و شهدا و رهبری و انقلاب و ایران خواهیم ماند و در راهپیمایی روز 22 بهمن امسال پرشورتر از همیشه شرکت خواهیم کرد.
امام جمعه بخش کن درپایان خطبه دوم افزود: کشور نیازمند مدیران کاردان و توانمند و غیرتمند است و بخش کن وغرب تهران با برخورداری از یک میلیون و 800 هزارنفر جمعیت به هر کسی که بتواند کاری برای مردم انجام دهد کمک خواهد کرد.
صالحنیا در خطبه اول نماز جمعه بخش سرآسیاب کن در ابتدا با دعوت نمازگزاران به تقوا گفت: یکی از عواملی که در انسان ملکه تقوا را راسخ میکند و انسان را از حواشی زندگی دور می دارد تأّمّل در عواقب امور، ناپایداری ظلمها و سختی عقوبتها است.
وی در ادامه این مطلب را بیان کرد که امیرالمومنین(ع) بعد از اینکه به خلافت رسید، فدک را به وراث حضرت فاطمه زهرا(س) برنگرداند و در تکمیل این موضوع، مطلبی را از ابوبصیر مرادی یکی از اصحاب امام صادق(ع) نقل کرد و گفت: از امام صادق (ع) پرسیدم چرا حضرت على(ع) پس از به حکومت رسیدن فدک را پس نگرفت؟ آن حضرت فرمود: چون ظالم و مظلوم هر دو مرده بودند و خداوند ظالم را کیفر و مظلوم را پاداش داده بود و على بن ابى طالب (ع) خوش نداشت چیزى را که غاصب آن کیفر و مغصوبه آن پاداش دیده، برگرداند.