کد خبر: 3690562
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۳

اعلام موضع مردم اهواز در برابر یاوه‌گویی‌های دشمنان

گروه سیاست و اقتصاد: حجت‌الاسلام حاجتی در جمع مردم اهواز در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن اظهار کرد: امروز جمع شدیم تا نسبت به یاوه‌گویی دشمن اعلام موضع کنیم چراکه دشمن از ما تسلیم می‌خواهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در اهواز با حضور مردم شهیدپرور از میدان مولوی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

پیش از آغاز راهپیمایی آیت‌الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در جمع راهپیمایان، اظهار کرد: درود به روان شهیدانی که با خون خود انقلاب را آبیاری کردند و درود بر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و رهبر عالی‌قدر انقلاب و مردم خوزستان و اهواز که پیش از شروع راهپیمایی گرد هم آمده اند و از همه شما متشکریم.

وی افزود: مردم ما با همه اقشار و طوایف، به خصوص در خوزستان از لر و عرب و بختیاری و... در یک جبهه و صف واحد پشت سر رهبری تا آخرین نفر و نفس آمده و ایستاده اند تا با شهیدان و امام، پیمان ببندند که این راه را ادامه بدهند.

همچنین حجت‌الاسلام میراحمدرضا حاجتی امام جمعه موقت اهواز هم در جمع مردم اهواز در این راهپیمایی باشکوه اظهار کرد: امروز جمع شدیم تا نسبت به یاوه‌گویی دشمن اعلام موضع کنیم چراکه دشمن از ما تسلیم می‌خواهد.

وی افزود: شعار ما همان فریاد «هیهات من الذله» است. آمدن این مردم در این صحنه با شکوه در قلب اهواز به معنی تایید کاستی و نواقض و نبود مشکلات نیست، بلکه به این معنا است که ملت علیرغم برخی مشکلات و کاستی‌ها، در صحنه دفاع از امام و رهبر و شهدا ایستاده است. دشمن امروز می شنود که ملت فریاد می‌زند «لبیک یا حسین.» آمریکا، اسراییل و ترامپ، ملت ایران را تهدید کرده‌اند و ما باید یک جواب دهیم و آن جواب همان «مرگ بر آمریکا» است.

captcha